Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w przyszłości lepsza

Odchudzamy się na święta !

Polecane posty

A wiec kto się ze mną odchudza ? Przy wzroscie 175 ważę 76 kg, noszę rozmiar 38 i l. Mój sposób na odchudzanie napiszę jak ktoś tu coś doda :)

hej hej :) moj topic wlasnie upadl tzn ten na ktorym bylam od dluzszego czasu :( wiec chetnie sie dolacze. i wymiary mam podobne bo 173 cm i cos kolo 80 kg/':P

Gość Cytruska...
Dodaję i odchudzam się z wami :D Jaka dietka ?

A więc tak posiłek : Same owoce i warzywa max.3 razy dziennie, nie wielkie ilości Ćwiczenia: http://wdziek.info/cwiczenia_na_nogi_i_posladki.html + rowerek przez minim. 15 min (bez przerw) Robie ćwiczenia dopiero od dwóch dni i schudłam już 1kg a więc jesli dojdzie do tego dieta to bedzie dobrze i na święta wejdę w rozmiar 36 :)

Niby taka niepozorna ale jak byłam na niej ostatni raz to schudłam 5 kg w pół miesiąca

A właśnie jak radzić sobie z cellulitem ? Najlepiej dajcie takie domowe sposoby

Gość kssj
no, ja słysazałam o dobrym domowym sposobie: jak zawsze smarujesz sie balsamem jakim tam masz, bierzesz szczotke do włosuw zwykła za 4,50 ze sklepu. i hejaa.. jezdzisz po udach obojetnie jakie kierunki ruchu i obojetnie gdzie tam chcesz pozbyc sie celulitu pierwsze efekty juz po 2 tyg. (nie praktykowałąm ale mam zamiar) po zatym tez sie przyłanczam z checią do was laski..:)

O to się cieszę :) a robicie dziś jakieś ćwiczenia cz od jutra zaczynacie ?

Gość kjjs
Nie, ja dzisiaj nie bardzo zaraz córeczke spac musze położyc.. a i z nia zapewne mi sie zasnie, ostatnie dni były troche grubo i dopiero dzis moge odespac:P ale od jutra zaczne .. jaka dieta z tymi warzywami to tak serio same warzywa i owoce a moze jakis biały ser,jajko a co do picia? i o ktorej ostatni posiłek?

Ja tylko warzywa i owoce ale jeśli chcesz to możesz bardzo chudy ser zjeść i nie jedz chleba :) ale jest takie pieczywo chrupki tylko zapomniałam nazwę jutro ci napiszę :). Ostatni posiłek musi być przed osiemnastą :) A jaki jest wasz cel ,do ilu chcecie schudnąć z jakiej wagi i przy jakim wzroście ?

Gość miszekkkk
jakim cudem mozesz miescic sie w 38 skoro ja np jestem od ciebie wyzsza 175 waze poonad 10 kg mniej i jestem tak akurat w 38 ale ty na pewno w 38 nie wchoidzisz ps owoce mają duzo kcalorii duzo fruktozy więc przy diecie nie powinno sie ich jesc duzo maks dwie sztuki typu dwa jabka np w ogole co to za dieta bez weglowodanow bialka i zdrowych tluszczy bez tluszczy w diecie witaminy nie są przysfajalne więc anemia no i po takiej glodowce mega joooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjoooooooooooooooooooooooo najpier nauczyc sie o zdrowej diecie a potem dietkowac bo mozna sobie krzywde zrobic

Gość miszekkkk
tak patrze sorry he jednak ten sam wzrost

Gość Cytruska...
168cm waga 68 mam zamiar ważyc 60 :D

Heh napisałam ze owoce i warzywa :) aale nic nie mówie bo każdy ma prawo wyrażac swoje zdanie więc ...

heh ja mam 175 ważę 76 kg i chce ważyć 55 kg :)

Gość kochajacasie
ja chce schudnac do swiat 14 kg;p wiem ze to duzo ale mam zamiar jesc 5 malych posilkow dziennie i jak zejdzie 10 to bede happy;p pozdrawiam was i zycze powodzenia

Ejjj a wiecie coś na temat foliowania ?

Gość Zzdesperowna22
Czesc wszystkim :-) Chetnie dołacze do wam bo gdzie pisze to tez kazy topik sie rozwala... potrzebuje motywacjii...wsparcia

ja waze 61 kg mam 168 cm wzrostu Niby nie jest zle ale niestety waga ma sie nijak do tego jak wygladam.....Mam cholernie duzo tłuszczu na brzuchu udach boczkach.... :-/

ja nie wyglądam tragicznie a dużo ważę może temu ze mam grube kości \?

Dobra od jutra dieta i ćwiczenia :) ahh nie mogę się doczekać efektów

pO C TYLKO NA SWIETA;NA ZAWSZE zAPRASZAM NA FORUM DIETY dUKANA:sama schudlam bardzo fajnie ,dziewczyny jeszcze bardzej polecam

Nom ale moj cel to do świąt schudnąć :)

Macie jakies fajne ćwiczenia na wysmuklenie nóg ?

Gość kjjs
hejaa.. ja mierze 170 a waze 75kg, jestem grobej kosci, w tej chwili ludzie mowia ze kłąmie im prosto w oczy mowiac ze waze 75kg a jak staje przy nich na wage mowia ze zapsuta, jak warzyłam 63kg to wierzcie lub nie jak anorektyczka wygladałąm(anorektyczki 30 40 kg waża) kosci wystawały buzia wklesła, szok! ja schudne 1 kg! a mi mowia ooooooooo ale schudłas nie zle.. wiec wydaje mi sie ze z 5 kg by mi starczyło najbardziej chodzi mi o umiesnienie brzuszek, pupa uda zeby to bardziej umiesnione było a nie tak zwiotczało rozumiecie..:D

Gość na święta odchudzanie
a w święta obżeranie. Warto ?????????????

Gość kjjs
dzisiaj to mam od rana zapierdziel..i tak sobie pomyslałąm ze jak tak bede sprzatała to tez jakies cwiczenia sa chodzi sie w te i na zad.. zamiatać, sciera kurze, myjć podłogii, schylanie prostowanie bieganie spocic sie mozna przy tym jak cholera co nie.. jak myslici takie porzadki domoweco dziennie to tez jakis rodzaj cwiczen..??

Gość kjjs
z jednej strony to i prawda z tym odchudzaniem -objadaniem.. ale patrzac na to z innej strony to tak na podtemperowanie silnej woli bardziej sie przyda, bo jezeji kobitki postanowia juz sie odchudzic, fajnie schudna do tych swiat zadowolone, no i teraz wóz albo przewóz..w swieta pełen stoł zarcia i albo silna wola nie pozwoli zaprzepascic tego co sie osiagneło i ciagniemy to do konca ..? albo sie poddamy i całą prace szlak trafi..:)

Ejj wiadomo ze na święta można zjeść kawałek ciasta i coś jeszcze ale nie będziemy się obrzerać :) No i jak wam idzie ?