Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkokk

kontakt z byłą

Polecane posty

Gość kkokk

wlasnie rostaje sie z moim facetem. Jest po rozwodzie rok i mimo ze nie ma dzieci a jeszcze wspolny jeszcze majatek ma kontakt z byla, normalnie rozmawia, opowiadaja sobie co slychac itd dla mnie to nie jest normalne wiec zakanczam to wszystko miala ktoras z was tak?

Gość kkokk
nie kocha jej, mowi,ze jest dla niego jak kolezanka. dla mnie to chore

Gość nie chce mi się zalogować, :P
a rozwód z jakiego powodu? czasem jest tak, ze ludzie po wielu latach bycia razem stwierdzają, że wprawdzie się lubią ale nie kochają, nie ma chemii i tyle.

Gość kkokk
no wlasnie tak u nich niby było ale mnie jakies kontakty przerastaja

Gość dziewczyna z pomaranczami
byli razem kochali sie , rozeszli sie w zgodzie wiec dlaczego by mili sie nie kontaktowac. Rozumiem ze cie to nie pokoi i czujesz sie zazdrosna ale powinnas to zakceptowac niema w tym nic dziwneo.

A czyli wolałabyś aby siekierami w siebie rzucali? Czy to takie dziwne ,ze ludzie, którzy decydują się na rozstanie romawiają ze soba? To chyba dobrze świadczy o nich. A Twoje obawy , niepewność wynikają zapewne z braku zaufania do partnera lub z zaniżonej samooceny. Może zanim go zostawisz zastanów się czy to nie jest za pochopna decyzja. Czy ty z żadnym ze swoich byłych parnerów( zakładam,że miałaś) obecnie nie rozmawiasz? Udajecie,że się nie znacie? Toż to chore i niedorzeczne i dziecinne))