Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie wiem czy ktos ze mna ni

mam taki charakter ze zaden facet ze mna nie wytrzyma

Polecane posty

ciagle lacze jestem maks-emocjonalna,nieporadna infantylna.Chyba mam jakies zaburzenie..Wpadamw histerie z byle powodu bardzo latwo mnie urazic i zranic,do tego jestem bardzo uleła w zyciu.MAm problemy zokazywaniem uczuc mezczyznie.. niby robuje robic cos ze swoim zyciem ucze sie zaradnosci koncze studia i pracuje..ALe nadal jestem dziecinna,nie obyta wzyciu...chaotyczna roztrzepana.. Do tego szukam mezczyzn ktorzy sa rzeciwienstwem mnie.Silni pewni siebie opanowali starsi..bo przy nich czuje sie bezpiecznie i chcialabym zeby czasem mysleli za mnie:O ale wiem ze tacy mnie nie beda chcieli z uwagii na moj charakter

Gość jakie studia i gdzie praca?

studia finanse i rachunkowosc,ale musze poprawiac teraz ostatni semestr,bo mialam depresje i oblalam ostatni egzamin 3 razy!! praca infolinia wbanku

nawet teraz chce mi sie plakac bo nikt nie chce ze mną pogadac:O

Gość Kleo 999
To proste, jesteś nadpobudliwa, ADHD, chyba. Najlepiej idz do psychologa , on Cię zbada. Medytowanie może ci pomoc. No i dochodzi do tego nerwica

nie jestem nadpobudliwa.to nie ejst tak zemusze sie ciagle ruszac jestem agresywna i nie oge usiedziec w mieiscu..nie wiem co mam ale adhd napewno nie

Gość Joanna-gdanks.
Weszlam na kafeterie, aby...zalozyc podobny temat! Mam 29 lat, byla w szczesliwym zwiazku,ale cos sie ze mna stalo-mianowicie wszedzie widziaslam jego bledy , to ze nie jest idealny, erobilam awantrury.nie wytrzsymal ze mna. ogolnie mam hustawki nastrojow, placze, mecze suie sama ze soba. na poczatku Zwiazku jestem jak modliszka=-osaczam swoja dobrocis, itd jestem milutka, a pozniej wychodzi ze mnie prawdziwy diabel...

a ja mam tak ze nie potrafie sie zloscic ani robic awantur..nie potrafie powiedziec facetowi nic przykrego ani o nic sie czepiac.Ale za to rycze i wszystko przezywam w srodku..do tego jestem infantylna i nieporadna..I nikt ze mna nigdy nie wytrzyma

Gość Joanna-gdanks.
takze jestem agresywna, niedobra. Ale ...oc dziwne- potrzebuje kogos, kto by mnie zrozumiakl. nie moge zyc z kims PROSTYM- takim czlowkiiem kktoermu tylko zabawy w glowie, seks, podane jedzenie do stolu, telewiza. wiem ,ze meczylabym sie z takim czlowiekiem. nie mam nic przeciwko przyjazni , bo mam wielu kolegow, ktorzy tak sie zachwuje, ale mnie w zwiazku chodzi ocos weiecej-szarmanckosc, dobroc, wiernosc, aby mial swoj styl, czul sie dobrze sam ze soba, abty byl oczytanty, madry i ZEBY SZLO Z NIM POROZMAIWAC NA WSZYSTKIE TEMATY... Dlaczego tak ciezko kogos znalezc?:(

Gość brzydal .......
można by powiedzieć, że jakby Was dwie połączył w jedną to powstała by harmonia ;)

ja bym wolałabyc taka jak joanna a nie taka ciepowata:Ochociaz mezczyzni by mnie szanowali

Gość Joanna-gdanks.
ja tez nie jest agresywna, ze kogos bije czy cos... JESTEM OSOBA TOLERANCYJNA. przemilczam wiele spraw, nic nie mowie, milcze, obserwuje, ale jesli ktos przebierze miarke to nie przebieram w slowach i nic mnie nie obchodzi co inni beda o mnie mysleli w takiej sytuacji. Wybucham a potem wybaczam... jesli ktos popelnil jakis blad ( np kradziez czy chlopak z ktorym sie spotykalam mial dziewczyne). Wybaczylam ale nie wrocilam. Trzeba miec swoj honor.

ja chcialabym faceta ktory mnie zrozumie i bedzie przeciwienstwem mnie..Do tego musi mnie kochac bezgranicznie!:O nie mam szans takiego znaleźć bo jestem zaburzona.A kazdy normalny zaraz to wyczaj

Gość TAA NIEDOBRA PUPA
nie ty jedna... Ja mam zespol Aspergera, i malzenstwo rozpadlo sie. Ale moj facet tez sie dolozyl bo strasznie nerwowy byl.. Moze musialabys mic kogos cierpliwego, ja z wiekiem coraz bardziej doceniam charakter a nie wyglad zewnetrzny

ja nie wiem czy ktos ze mna ni-Ty masz najgorzej bo mozesz kogs poznać...Psychola o skłonnościach sadystycznych oni uwielbiają takie kobietki:O

Gość Joanna-gdanks.
Odczuwam silny brak kogos madrego, nie chce inteligenta, ktory puszy sie swoja wiedza, ale kogos, kto w madry sposob idzie przez zycie i moze tez wziac mnie:) Moj dziadek byl idealnym mezczyzna- madry, dobry, kochajacy,u7miejacy wysluchac, doradzic, pracowity, przystojny- gdzie tacy mezczyzni?:( Obecnie, od okolo roku mieszkam w Irlandii, tak mi ciezko tutaj. Niby wszedzie jest rownosc,panuje laickosc, ale co za tym idzie- tak malo osob wierzy w Boga, zapomina o tym ,co dobre... Idac z kolezxanka nai mpreze jestesmy podrywane w obrzydliwy sposob (araby sa najohydniejsi w tym) ,pytania : BEJBYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY CO U CIEBIE...albo BEJBEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MASZ FAJNY TYLEJ, JAKBYM CIE TAK...... i taki z rozancem na szyi lazi obwieszony jak chonika, mysli ze jest niwe wiadomo kim...\ kurczem musialam sie w koncu wyzalic. JESTEM W STANIE NAPISAC,ze prawdziwych mezczyzn juz nie ma.

Gość Joanna-gdanks.
wlasnie, ktory bedzie CIERPLIWY I BEDZIE UMIAL WYSLUCHAC. .... panowie, mozecie sie zglaszac:) ps. przepraszam za literowki ,ale ten komputer ma swoje lata i troche za wolno mysli:)

Looser ok to czego szukam jest notmalne. Ale to jaka jestem niebardzo.Mezczyzni chcą partnerke a nie płaczliwe dziecko.Chcą tez kobiete przedsiebiorczą zaradną któa bedzie dla nich podporą..

Gość brzydal .......
Joanna - słucham ? ;) ja nie wiem czy ktos ze mna ni - faceci maja instynkt przywódczy i to oni raczej chcą by c podporą

Gość Kleo 999
Ale faktycznie z ta hustawka nastrojów to jest porażka . Któraś tam mówiła ze jest do pewnego momentu tolerancujna, to może błąd. Trzeba na bieżąco sprawy wyjaśniać

Gość ja lubie takie kobiety
jak autorka...Lubie sie nimi opiekowac

Gość Joanna-gdanks.
hej Brzydal-wsiadaJ W SAMOLOT i przylatuj:)

Gość EGO PYTANIA TO 2ZŁ KOSZT za py

Gość trzecia czarownica
Ja jestem dokładnie taka sama..i cięzko ze mną wytrzymać. Mam faceta który jest przeciwieństwem mnie i cięzko mu ze mną,ojj....Looooser a Ty serio nie wiesz co mówisz twierdząc że chciałbyś taką kobietę

Gość też jestem ciekawa
"ja nie wiem czy ktos ze mna ni a ja mam tak ze nie potrafie sie zloscic ani robic awantur..nie potrafie powiedziec facetowi nic przykrego ani o nic sie czepiac.Ale za to rycze i wszystko przezywam w srodku..do tego jestem infantylna i nieporadna..I nikt ze mna nigdy nie wytrzyma" Przeciwnie, Autorko, masz wspaniały charakter. Może życiowo niezdatny, ale do związku - super! Bo w znajomości z facetem właśnie o to chodzi, żeby nie mówić, że Cię coś boli, czy że coś Ci się nie podoba, generalnie - żeby za dużo nie mówić; żeby z niczym sobie nie radzić i robić z siebie życiową sierotę. Jak taka jesteś, to znajdziesz sobie faceta dość szybko i on będzie Cię nosił na rękach. 🖐️

Gość Mala czarownica
Mam podobny charakter i tez mysle ze nikt ze mna nie wytrzyma. A wlasciwie odwrotnie, to ja koncze wszystkie zwiazki bo szukam wad w mezczyznie oraz robie mu awantury o byle co. Jestem czasami niewiarygodnie zimna, gdy sie zdenerwuje. a niezaradna zyciowi tez jestem, czasami az mnie to przeraza. Szczerze mowiac juz dawno przestalam wierzyc w to ze bede z kims na cale zycie. Moje zwiazki moga trac kilka miesiecy, ewentualnie rok. Pozniej wychodzi na jaw jaka jestem.

Gość do loosera
@Looser, z ciebie jest taki spokojny facet, co ty w ogóle robisz na tej dziadowskiej kafeterii? Idź do ludzi.

Gość arnold83
A ja szukam takiej dziewczyny damy radę jestem wędkarzem pojedziemy pod namiot na ryby. I będziemy się kochaci namiętnie. A i jeszcze obiad ugotuie na pszenosinej kuchence.