Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OBAMKA

Kto się zna na lekach ?

Polecane posty

Gość bulimiczki które kojarzę
chyba z dwojga złego-lepiej juz te przeczyszczające. Wywołujac wymioty możesz sobie narobić powaznych kłopotów z przewodem pokarmowym, jama ustna i zębami. Generalnie najlepiej byłoby się zastanowić nad choroba, ale jesli nie chcesz sie leczyć, to przynajmniej nie pakuj sie w powazne kłopoty ze zdrowiem

chcę się leczyć ! juz mam jedna wizyte u psychologa druga za parę dni ale przeciez od razu nie skoncze z tym ! nie wyjde z choroby . wiec na samo to wymiotowanie teraz chce sobie pomoc jakos choćby z tymi proszkami. a te xenna mozna brac przez dluzszy czas ? teraz nie wiem czy uda mi sie tak po prostu na te tabletki czy cos przerzucić , bo w końcu one działają po kilki godz a ja jak zjem nie będe czekac nie wiem ile bo od razu musze zwracać , jakbym miala tak czekać i tą ochotę ugaszać - to bym ją całkiem zgasiła

obamka teraz tutaj wypisujesz brednie,kiedy suz cie na innych forach rozszyfrowano? pISZESZ SPRZECZNE WERSJE;IDZ DO PSYCHIATRY Wulgarna smarkulo

silly do kogo to skierowałas ? nikt sobie nie moze tego wyobrazic jaki to koszmar dopiero wtedy jest w stanie gdy to sam przezyje ja czesto nawet w słowach nie potrafie tego wszystkiego opisac bo głupie słowa naprawde niewystarczą

wszystkie leki przeczyszczajace działaja po kilku godzinach, nie od razu, wszystkie uzależniaja jelita-nie ma znaczenia, jakie zioła sa w ich składzie, bo działają ich składniki-wszędzie te same. No ale jesli się leczysz, to chyba powinnas rozmawiac z psychologiem o tym, że sobie nie radzisz. Nie wiem, nie chcę cię umoralniać. Nie ma leku, który działa przeczyszczająco od razu-oprócz lewatywy. Ale po niej z kolei długo trzyma

e- pidemka smieszna jestes kobieto przeczytalas opis wtaku - pierwsza moja wypowiedz i nie wiedzieć po jaką cholere sie udzielasz wyjasnilam , ze to kłamstwo , bo chcialam uniknąc zbędnych komentarzy o leczeniu się itd. ( Wielka kropka na końcu !) pisz se co Ci sie podoba

nie sluchajcie obamki ddopero co zabijac sie chciala,bo byla za gruba ,za chwile to samo bo wpedzila sie w ciezka anoreksje - ona jest chora na glowe. wypisuje bzdury,zeby soba zaineresowac. potrafi tak k::::wami rzucab,ze ma sie wrazenie,iz to nie dziewczyna -uczennica a zwyczajana raczej ulicznica!

ok no to się kłóćcie, ja spadam. Nawet jesli OBAMKA to smarkata kłamczucha, to może inne dziewczyny, które tu zajrzą coś załapią na temat bulimii i anoreksji. Ja się w życiu napatrzyłam na takie dziewczyny. Niektórych już nie widuję, wiem, że się nie leczyły.....

NIE ZWARACAJ SIE DO MNIE BEZPOSREDNIO;DOSYC MNIE NAOBRAZALAS! Jestes za smarkata na takie slowa. Nie obarczaj swoimi problemamai innych,dziewczyny maja dosc wlasnych spraw a niepotrzebnie zasmiecasz forum klamstwamia. Na naszym juz jestes slpalona. teraz tu konfabulujesz: tY MASZ PROBLEM W GLOWIE - ZATEM IDZ GDZIE TRZEBA:jA CIE I TAK WYTROPIE MITOMANKO

po to tu jestem aby sieo wygadac i poradzic! ty się lecz! na obrażałam? ty mnie doprowadzilas do stanu w ktorym nie moglam sie nawet opanowac - do płaczu mnie doprowadzilas! I co ? dlatego, ze jestem głupią nastolatką to mam się zabić?!! nie mogę dążyć do tego aby zyć w normalnosci!? przeztań uprzykrzać innym zycie i zajmij się swoim! Jakby było z Toba wszystko w porządku to byś nie przejmowała się " BREDNIAMI " jakiejś małolaty! Jestes egoistką - nie mowie to w celu obrazy - to jest prawda!

popatrz sama na to co ty robisz??! nazywasz mnie ulicznicą z powodu głupich nieporozumien ktorych sama sie doszukujesz ! odroznij ty moze anoreksje od bulimii najpierw a potem sie wypowiadaj! pisze , ze jestem gruba i mam bulimie? No i co w tym dziwnego ! zazwyczaj takie osoby , które nie akceptuja swojego wygladyu chorują na tego typu choroby! sama masz problem ! jesli dementujesz coś o czym nie masz pojęcia! nie chce sie z nikim kłocic a ty jak chcesz to se pisz co tylko zechcesz ja nie jestem tu po to aby sie kłocic , wyzywac z kims kto nie ma o niczym pojecia. bylabys mądra to byś sama nie wypisywala takich bredni bo nie wiem co chcesz na tym zyskac zegnam.

ok tylko zdecyduj sie na jaki temat chcesz sie poradzic,bo na kazdym forum jeczysz na inny.... Jezeli zycie ma dla ciebie cene grubych ud to zastaniw sie nad soba glebiej... narobils alarmu na innycm forium dziewczyny,ktore ci uwierzyly spac nie moglay,teraz juz poznaly twoje wydumane historie i chamski jezyk wstydz sie!!!!!! Egoistka tio ty jestes,bo obarczasz innych swoimi problemamai,ja ich na szczescie nie mam.

jak zwykle pogubilas sie... ja potrafie odroznic bulimie od anoreksji,ty jednak mylisz pojecia... Moze i sie poplakalasz,ale ze zlosci,ze ktos zdemaskowal twoje tanie gierki.. Musisz sie naprawde duzo jeszcze w zyciu uczyc.... bardzo wielu rzeczy,moja bezczelna pannoco. Nie nazwalam cie ulicznica,okreslilam twoj styl wapowidania sie ja wspomniana panienka.. jakos trudno mi sobie wyobrazic 17 latke,ktora w trzech zdaniach uzywa slowa k....wa.gratuluje elokwncji

to wszystko prawda ! atylko ty napieprzyłas im niewiadomo co. To nie mozna być grubym i jednoczesnie miec bulimie?! ty z tego wszystkiego zrobilas problem! bo zaczelas gadac ze kłamie! jak w ogole mogłas tak pisac skoro nie wiesz jak naporawde jest! nawet glupio mi jest sie juz komukolwiek tlumaczyc , bo i tak po twoich wypiach wyjdzie ze kłamie! sprobuj sie poczuc jak ja! ktos zarzuca mi głupie kłamstwa i nastawia wszystkich przeciwko mnie a ja sie nie mogę nawet wytlumaczyc! nawet zaprzeczyc. Co chcialas osiągnąc? a to wszystko przez to ze chyba pomylilas bulimie z anoreksja. ja nigdy nie pisalam ze mam anoreksje ! a ona sie rozni od bulimii ktorą mam! kurna dziewczyno.. No ja sie nie dziwie nawet jesli zaczelas wszedzie piac ze kłamie , bo jesli naprawde myslalam ze wypisuje o anoreksji to hna serio sie nie dziwie. bo w koncu anorektyczki sa chude ! a ja pisalam o grubych udach. teraz i tak nie ma co rozmieniać tego , bo przez twoje niezrozumienie wiele osób sie wrogo nastawiło. Boli mnie to ,ze w ogóle z taka łatwością Ci przychodzi krzywda innych. Zniszczenie innych . a tymbardziej jesli to jest błędnę.:( to wszystko co chcialam napisac. i uwierz mi ze nie pojawilam sie na kafeterii aby okłamywac innych. Ma się o mnie kto martwić . I jesli mialabym z tym problem , udałabym sie do mojej mamy - którą najmocniej kocham na swiecie. pzrzepraszam Cie za to co kiedys napisalam , i jesli Cie uraziłam ale sie nie dziw. Bo mnie tamte zarzuty okropnie zabolały. ja nie nawidze tego jak ktos mi zarzuca cos - co jest nieprawda. i na pewno ty tez nie lubisz. Przepraszam ale nie moglam się opanowac tymbardziej teraz gdy moja psychika nie jest mocna. Każde psychiczne ukłucie mnie do płaczu doprowadza. Ale ty tego nie wiesz. a tymbardziej przeistaczasz to w kłamstwa. nie chce juz pisac na ten temat i wracac do tego ! nigdy! nie powinnam sie w ogóle przejmować tym wszystkim. Jesli sama dobrze wiem jaka jest prawda. Przepraszam jeszcze raz i pa

nie musisz mnie przepraszac. i nie bylo moim celem zadawanie tobie bolu. moglabym byc twoja matka i wtedy napewno nie mialabys takiego problemu. zapomnialas,ze wypisywalas na ten temat zupelnie co innego? Nie myle anoreksji z bulimia.To ty sie zakrecilas.... Pozatym zdecydowanie za duzo czasu jak na uczennice spedzasz przy kompie na takich forach.Czas sie zajac nauka. Masz 17 lat i tyle problemow bardziej lub mniej wydumanych na temat swojej figury. Dziewczyno modelka zostaje 1 na tysiac.Po ulicach chodza zgrabne,dbajace o siebie dziewczyny i zadna nie mysli o tym co ty. Na dodatek co ne najbardziej do ciebie zrazilo naoadasz takim jezykiem,jak to oreslilam.... Wybacz,ale naprawde nie wypada w twoim wieku... Jestse zagubionaz takich czy innych powodow,ale to nie musi absorbowac innych. Wiesz,ze moje kolezanki z iinego forum poczatkowo ci uwierzyly a ty zaraz zaczelas manipulowac. Chciala cie tylko "obudzic";TO TY NA MNIE NAPADLAS: Tak czy owak aspsuj z ta wiwisekcja.Dla swojego dobra.. swiat jet i bez tego bardzo brutalny i nie daz sobie rady ze swoimi emocjami. przemysl,nie bylo moim zamiarem cie gnebic,chcialam ci tylko uswiadomic,ze glupio i egoistycznie postepujesz.Odnioslam wrazenie po twoich pierwszych postach,ze jestes rozgarnieta dziewczyny,coz pomylilam sie ,ale to nie ma zadnego znaczenia.

Gość i dla tego bóg wymyslił
Tabletki przeciw niestrawności LABOFARN sam je uzywam na zgagę

obamka smedzisz o sswojej fobii na kojejnym forum? tU TEZ SIE BEDZIESZ PROBOWAC ZABIC JAK NA POPRZEDNICH IDZ BDZIECKO DO PSYCHIATRY