Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariograf

badanie wariografem

Polecane posty

Gość wariograf

powiedzcie czy to badanie jest wiarygodne i ile moze kosztowac takie badanie? bardzo prosze o odpowiedzi i dzeki z gory :)

Gość sfddsafsdafs
obejrzyj sobie lie to me - serial tam pokazują ze to można zniekształcić

Po pierwsze nie wariograf, tylko poligraf. Po drugie, takie badanie jest absolutnie niewiarygodne i to jest czysta zgadywanka. MIałem takie badanie w MSWiA, robiłem gościa w jajo, jak chciałem.

Gość wariograf
nie jest wiarygodne tak? to jak mozna inaczej udowodnic niewinnosc?

wariograf nie jest wiarygodne tak? to jak mozna inaczej udowodnic niewinnosc? Mając dowody. Ale w Polsce na szczęście nie trzeba udowadniać niewinności. Ktoś musi udowodnić winę.

Gość wariograf
ktos z mojej rodziny chce udowodnic ze nie ukradl,tzn wszystko na niego wskazuje ze to on ale nikt go nie zlapal za reke zeby mu udowodnic ta kradziez wiec jak inaczej to ma zrobic??? skoro badanie jest niewiaryg.!

Gość wariograf
tylko straci rodzine najblizsza bo oni mu nie wierza niestety a jak ma udowodnic w inny sposob?

Gość gość
jeśli chcesz żeby badanie było wiarygodne upewnij się ze osoba posiada akredytacje Polskiego Komitetu Badan Wariograficznych

Gość gość
ceny od 1000-1500 sa wiarygodne. odzyskalam 45 tys dzieki temu, ze wpadl zlodziej - moj byly

Gość gość
1500-2000 u profesjonalisty gdzie badanie trwa ok 3h, 500zl u detektywa gdzie badanie trwa 30 minut ;)

Gość gość
Witam do realizacji dokumentu o zdradach i związkach poszukujemy osób które mogą podzielić się swoją historią zdrady, wraz z Instytutem Badań Wariograficznych oferujemy bezpłatne przebadanie Partnera/Partnerki pod kątem zdrady na wariografie. Zainteresowane osoby proszone są o kontakt pod nr. 603-312-119

Gość gość
W firmie w której pracuje było podejrzenie kradzieży , podejrzane były 3 osoby i zostały skierowane na badanie wariografem do Instytutu Badań Wariograficznych w Łodzi. Dzięki badaniu udało się ustalić, kto był tym faktycznym złodziejem. Ja osobiście uważam że jest to bardzo dobre urządzenie do rozwiązywania właśnie tegp typu spraw. Jeżeli chodzi o cene to z tego co wiem wszystko zależy od okoliczności badania i wielu innych czynników, więc w każdym przypadku może być ona inna.

Gość gość
Też kiedys miałam robione takie badanie w tym Instytucie Badań Wariograficznych, nie będę się zwierzała w jakim celu i dlaczego, no ale niestety na moja niekorzyść prawda wyszła na jaw :/

Gość gość
Też byłam w tym Instytucie Badań Wariograficznych i może zabrzmi to dość chłodno, ale na szczęście pozbyłam się dzięki temu faceta. Trochę się wahałam, bo myślałam, że to nie fair wobec niego i w ogóle, ale teraz mam to gdzieś! Trzeba myśleć o sobie i nie dawać się oszukiwać. Dużo wcześniej czytałam o wariografie i na forach, więc jestem pewna skuteczności tych badań. Jak tez się męczycie to zróbcie to samo. Trzeba się szanować :)

Gość J B Wariograf
Witam Internautów Cieszy mnie zainteresowanie problematyką badań wariograficznych -poligraficznych . Oceniając liczne wypowiedzi w tej sprawie wynika że wiedza niektórych wypowiadajacych się osób jest oparta na niewłaściwych przekazach w sieci. W tej sytuacji zainteresowanych tą problematyką odsyłam na swoją stronę www.wariograf . pl Ponadto przestrzegam z korzystania licznych ofert w sieci tzw specjalistów którzy swoimi ocenami mogą narobić dużego zamieszania w rostrzyganych sprawach rodzinnych. Ładne strony z ofertami nie zawsze świadczą o profesjonalizmie. Pozdrawiam J B

Gość gość
Ja polecam firmę Veritrust z Poznania, mają oddziały w kilku miastach też, wszystko profesjonalnie w miłej atmosferze. Wyniki tego samego dnia były.

A ja Wam mówię, że to działa. W firmie jeden z pracowników wynosił mi towar, wszystko ginęło, a nikt nie winny. W końcu sprowadziłam speca i wyszło szydło z worka. Polecam www.bez-klamstw.pl, szybko działają .

Gość gość
Witam. Byłam badana takim wariografem. Przyznałam się partnerowi do zdrady, ale nie Od razu. Żądał odemnie szczegółów po kolei co robiłam. Nie doszło do stosunku . Nie potrafiłam opowiedzieć dokładnie .Sam fakt , że byłam w tym łóżku i że nie pamiętam wszystkiego . Przerwałam i nie byłam w stanie tego zrobić. Partner nie uwierzył , moje zachowanie przeczyło logice. Przez pół roku awantur i tłumaczeń doszło do badania Partner jeszcze przed badaniem przygotował tak dużo pytań i męczył żebym odpowiadała. Badanie pod względem czy był stosunek wyszło , że nie. Padły dodatkowe pytania na prośbę partnera odnośnie czy w ciągu naszej znajomości miałam kontakty erotyczne z innymi wyszło, że tak. Po prostu jestem załamana . To nieprawda. Miałam jakieś życie przed ale nie kiedy byliśmy razem. Chodzi mi o to jak łatwo można skrzywdzić i namieszać komuś w życiu takim badaniem.

Gość po prostu gość

Jeżeli dodatkowo zadane pytania nie zostały odpowiednio omówione, istnieje duże prawdopodobieństwo wyniku fałszywie pozytywnego.