Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neverendingstory99

czy powinnam się martwić?

Polecane posty

Gość neverendingstory99

poznałam fajną koleżankę, przedstawiłam ją mojemu facetowi, który też bardzo ją polubił, mówił że cieszy się ze wreszcie mam się z kim spotykać na ploty itd. zauważyłam jednak, że chyba lubi ją aż za bardzo, mają wiele współnych tematów, on w jej towarzystwie zachowuje się jakoś inaczej - jest głośniejszy, popisuje się, dużo gada, jest bardziej pyskaty ona w dodatku jest bardzo ładna i nie ma faceta ufam mu, mamy plany na przyszłość i w ogóle... ale nie wiem czy powinnam się o nią martwić? co zrobić czy powiedzieć żeby nie stracić koleżanki ani faceta?

Gość neverendingstory99
super :(

Gość neverendingstory99
to było a propos wróżki ;) a co jeszcze prócz ograniczenia spotań mogę zrobić? może jakiś sprytny test na jej lub jego zamiary? ;)

Gość trudna sytuacja....
facet zachowuje sie jak blazen:o zobaczyl nowa zabawke i wywali jezor:o

Gość neverendingstory99
nie wiem jak wyjść z tej sytuacji z twarzą, nie chcę robić scen zazdrości, bo w sumie nie ma o co, ale przykro mi wiedząc że mojemu facetowi podoba sie inna laska!

Gość nie on pierwszy,
nie ostatni przeciez traci rozsadek na widok fajnej dupci... faktem jest, ze marny aktor z niego... choc za pewne jego zdaniem zachowuje sie normalnie i tak jak zwykle... ograniczyc spotkania. nie wiem po co faceta ciagasz na spotkania z kolezanka? co innego gdyby byly jeszcze 2 pary, to wtedy jakas symetria bylaby zachowana... (choc znam pary, ktory sie wymienily zonami). on sie cieszyl, ze ty bedziesz miala z kim chodzic na ploty, a nie on. wiec wklej olej do mozgownicy.

Gość nie on pierwszy,
wlej* ;)