Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cewka

infekcje po wytrysku

Polecane posty

Gość cewka

Myślałam, że nie będę musiała szukać pomocy w tym temacie, ale mój problem powraca. Bardzo często kocham się z moim chłopakiem. Po takim maratonie już raz bardzo cierpiałam- dostałam zapalenia cewki moczowej (bakterii brak w posiewie moczu). Każde oddanie moczu nie było bolesne w trakcie sikania a tuż po. Ból szedł od koniuszka cewki do góry i wracał w dół. W nocy nie mogłam spać a siedziałam w wannie z ciepłą wodą. Kiedy już zasnęłam w łóżku to czułam jak łechtaczka mi pulsuje. Dyskomfort olbrzymi, ból duży, co chwila chodziłam siku (kilka kropel). Zaczęłam brać żurawinę i chyba niepotrzebnie biseptol (po 5 dniach brania zero bakterii w moczu a przed antybiotykiem nie robiłam badania). Przeszło. Przyznam, że nadal uprawiałam seks mimo że doskonale wiedziałam, że nie powinnam (tu biję się w pierś, bo to bezmyślność). Dzisiaj jest to samo. Znowu po takim maratonie (2 razy w piątek, 6 razy w sobotę i dzisiaj koło 4rech) poczułam pod wieczór jak z minuty na minutę rośnie ból w łechtaczce a potem poczułam cewkę. To samo co wtedy. Sytuacja szybko się rozwinęła. Ostatni raz miałam wytrysk i przeczytałam w Internecie, że kobiety, które mają wytrysk przez cewkę moczową często mają kłopoty z infekcjami i dalej kropka w kropkę opisane to, co mi było. Na końcu napisano, że przed planowanym szaleństwem należy brać żurawinę. Teraz moje pytanie- czy któraś z was zna inny sposób, żeby zapobiec temu? Abstynencja nie wchodzi w grę. Chyba dzisiaj zapanowałam nad sytuacją. Znowu siedziałam w wannie i wzięłam tabletkę z żurawiną (zostały mi po ostatnim razie), dużo piję i po kilku godzinach objawy prawie zupełnie ustąpiły. Jednak wizja przechodzenia takich męk po takich rozkoszach mnie przytłacza.

Gość kobietazestali
hej, też tak mam i nie wiem co robić. tylko ze u mnie tak jest nawet kiedy nie uprawiam tak czesto seksu

Gość mam to samoooo
mi pomaga duzo plynow. PIje non stop. I obowiazkowe siku po stosunku. Mamy prawie identyczna sytuacje, u mnie abstynencja tez nie wchodzi w gre. Byl czas kiedy odrazu po szlam brac goraca kapiel. Teraz duzo pije, po stusunku robie siku. I jest ok.

Gość mam to samoooo
temat zalozony rok temu. Alez jestem zorientowana :D

Gość ciekawa malaa
wytrysk przez cewke ? to nie mocz?