Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm...........

przełączanie rozmów - pytanie

Polecane posty

Gość hm...........

Pytanie może wydać się głupie, ale nie chcę zrobić gafy, jeżeli akurat zadzwoni ktoś ważny. Sprawa wygląda tak: Jeżeli ktoś zadzwoni i chce aby przełączyć go do danej osoby to trzeba wcisnąć flash i nr wew. - wiadomo. Jeżli odbierze tylko ja usłyszę ją w słuchawce. Jeżeli ja się rozłączę to usłyszy ona dzwoniącego. Ale co w sytuacji kiedy chcę wrócić do tej dzwoniącej osoby? ponownie wcisnąć flach czy co?

to zalezy od ustawień centralki u mnie jest - przekazanie - flash 2 i numer wewn. a powrót - flash 1 nie wiem, jak jest u Ciebie zapytaj kogoś, kto wcześniej obsługiwał centralkę, albo poczytaj w instrukcji

Gość hm...........
mam tylko jeden flash :/ to taki zwykly panasonic niestety osoba, ktora wczesniej to robila juz tu nie pracuje

ta dwójka i jedynka to normalnie z klawiatury telefonu ale w poprzedniej firmie miałam jakoś inaczej, już nie pamiętam, ale wiem, że tu jest inaczej

Gość hm...........
kurcze.... ja wciskam tylko flash i nr wewnetrzny ale mimo wszystko wielkie dzieki - jak rozumiem moje pozostale rozumowanie bylo ok odnosnie przelaczania rozmow ;) ? pozdrawiam moze ktos inny mi poradzi jak to zrobic :)

Gość ktos moze wie.....

Gość u nas jest na centralce tak
przełączanie do kogoś -flash i nr wewn. a potem flash 4, a w razie konieczności przełączenia do siebie to flash 1

Gość ewa.33.
buhahahahaha ewa33 ci powie ona wie wszystko ha ha ha ha

Gość Bartosz

W mojej firmie korzystamy z telefonu wewnętrznego z sieci Intelligent Technologies. Muszę przyznać, że bardzo dobra firma, nie ma żadnego problemu z połączeniami i przekierowaniami, łącze jest bardzo dobre. Polecany pakiet 🙂