Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowy koktajl

same zobaczcie... ślubny koszmar

Polecane posty

Gość malinowy koktajl

Długggi czas nie mogę zrozumieć dlaczego dziewczyny dają się tak oszpecić zamiast wyglądać pięknie w dniu swojego ślubu>( http://moda.allegro.pl/niepowtarzalna-suknia-slubna-krotka-i1277808755.html http://moda.allegro.pl/ksiezniczka-177-187cm-roz-36-40-metrowy-tren-i1278928200.html a taka ładna dziewczyna z niej! http://moda.allegro.pl/piekna-suknia-slubna-i1281362114.html http://moda.allegro.pl/jedyna-styl-rzymski-38-40-welon-i1280268382.html po co takie głębokie wyciecie na biuście?? według mnie wygląda to ordynarnie:(

Gość agatka03ww
ale masz problemy ja pierdooole

Gość i co mam się zesrać z tego
powodu z zażenowania czy jak?? Kobieto, CO MNIE TO OBCHODZI, w czym kto inny idzie do slubu?? Ja się patrzę na siebie a nie na jakieś inne PM i Tobie radzę, zrób to samo, bo jeszcze chwila i ci żyłka w tyłku pęknie :o

Gość malinowy koktajl
widzę,że tekst o żyłce staje się popularny.... wymyśl coś nowego. Jak Ci się temat nie podoba to po co go czytasz??? i niech cię o moje żyłki twoja sfrustrowana głowa nie boli!

Gość hehheheh
Właśnie niektóre mają klapki na oczach i nic poza "ja, mnie, moje" ich nie interesuje, stąd nie zrozumiały tematu. A może ich suienka znalazła się tutaj :D

Gość malinowy koktajl
niby każda panna dopracowuje swój wizerunek miesiącami. a potem wygląda po prostu koszmarnie. a panny zapatrzone w siebie niech lepiej posłuchają trochę obiektywnych krytycznych ocen.

Gość zseddddddddddddddddd
widocznie sama sfrustrowana jesteś, skoro dla Ciebie jedyną formą dowartościowania się jest wklejanie linków z Allegro :o Każdy ma inny gust i to co dla Ciebie jest beznadziejne widocznie musiało być zajebiste dla kogoś kto to ubrał. I nie, to żadna z moich sukienek, żeby nie było. Tylko smieszy mnie wygwizdywanie innych, pokażcie swoje sukienki, a gwarantuje Wam, że niejedna je wyśmieje, bo nie będą w ich guście, zreszta nigdy nie możecie mieć pewności, że jeśli je wystawicie potem na sprzedaż to kto inny nie poda linka po to, by się pośmiać. Jak dla mnie to każda może iśc w worku na kartofle, mnie nic do tego🖐️.

Gość vandula
O gustach sie nie dyskutuje. Jak komus sie taka kiecka podoba, to taka mu sie podoba i nie wiem, o czym tu rozmawiać. Zresztą moda tez robi swoje. Jak oglądam kasety z wesel sprzed 10-20 lat, to też myslę, że te panie, gdyby wesele miało byc dzisiaj, zdecydowalyby sie na inne modele :P Zajmijcie sie może swoimi sprawami. Albo wstawcie swoje kiecki, to zobaczymy, czy takie cuda zescie sobie powybierały

Gość czarrodziejka
Hahahahah ta ostatania ma strój jak "czarodziejka z księżyca" hahahahahhaha :D

Gość gienoaa
czarodziejko sluszna uwaga tez mi sie tak skojarzylo :D

Gość a ja myślę, że
chamskie jest wklejanie cudzych zdjęć i poddawanie ich opinii publicznej. Znawcą prawa nie jestem ale myślę, że umieszczanie tutaj zdjęć tych dziewczyn bez ich zgody oraz komentowanie ich podchodzi pod jakiś paragraf. I nie piszcie że one same się zgadzają na to, bo umieszczenie zdjęcia na allego a obsmarowanie go na publicznym forum to 2 różne rzeczy

Gość gust to jedno kazdy ma inny
ale nietore z nich wygladają jak dzi***i i to jest w tym wszystkim najgorsze

Gość może i niektóre wyglądają
jak dziwki, ale co zrobić, jak niejedna z nich pewno miała koleżanki/rodzinę taką, co to zdania na głos nie potrafi wypowiedzieć, a za plecami obrobili dupe, że kicz, obciach i cholera wie, co tam jeszcze- tak jak tutaj właśnie.

Gość widać ze strasznie sie nudzisz
skoro wyszukujesz takie koszmarki na allegro. Nie musza Ci sie te sukienki podobac, to dzien szczegolny dla Panny mlodej i niech idzie w czym chce a Ciebie to najmniej powinno interesowac

Gość ja wiem i powiem
ej malinowy koktail no i o co ci chodzi. zazdroscisz czy cos amoze chcesz sie wyzalic bo twoj slub byl do dupy. ja pierdole jaki problem. idz daj sie wyruchac pusta zdziro

Gość nie mówi się
A może warto wklejec takie linki, zeby dziewczyny, które zastanawiaja się nad burdelowymi sukienkami wiedziały, jak w nich wyglądają? Może warto coś komuś doradzić, anie klepać w kółko "to twój dzien, ważne, żeby tobie się podobało". Otóż to, każda chce wyglądać ładnie, ale ubierając coś takiego nie będzie w oczach innych wyglądać dobrze.

Gość popieram przedmówcę
wszyscy im przytakują i nikt w oczy prawdy nie powie, że wyglądają jakby z burdelu się wyrwały. to o tych z prześwitującym gorsetem i w koronkowych kozakach. ta z biustem w rozcięciu i w krótkiej sukience z bolerkiem/szalem - zupełnie jakby lustra nie miały. ja tam wolałabym obiektywną opinię usłyszeć niz ubrać się niestosownie do okazji czy po prostu wulgarnie (chociaż z tym problemów nie mam), albo dobrac kreację w której moja figura nie wygląda dobrze. i wcale nie trzeba szczególnie przeglądać allegor żeby się na te koszmarki natknąć - szukam właśnie sukni i te kreacje już widziałam. najlepsze są uwagi o tym, ile kosztowały, a potem pies z kulawą nogą 50 złotych za nie nie chce dać :) nie dziwne!

Gość bez przesady..
Widziałam gorsze kreacje. Dziewczyna w tej sukienca ala kurewka (krótka z przodu, białe kozaczki) ma świetną figurę, a dziewczyna w sukni z głębokim rozcięciem na dużych piersiach wygląda naprawdę ładnie. Suknia jest elegancka, na tak duży biust kontrowersyjna (ja bym nie założyła), ale pięknie podkreśla seksowną figurę tej laski. Suknia ala bita śmietana na tyłku też nie jakaś strasznie dziwaczna, nie w moim guście, ale dużo jest takich kiecek. Także uważam, że za tymi opiniami często stoi gul w gardle, bo się ani nie ma takiej figury, ani odwagi, jak niektóre z tych lasek :P

Gość nie chrzan
jakiej znowu nam odwagi brak????chyba glupoty brak czego niestety nie mozna zaobserwowac na przykladzie tych fotek.

Gość moim zdaniem nie brak odwagi
a poczucie estetyki :) oraz powagi sytuacji. jak ktoś ze ślubu chce robić cyrk i karnawał w domu publicznym, to oczywiście mu wolno. nie ma to jednak nic wspólnego z odwagą. a pani z dużym biustem wybrała zły krój na wyeksponowanie swoich atutów. tak można je pokazywac na plaży - na ślubie nie wypada (nieważne czy cyw2ilnym, czy kościelnym).