Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meczesie

co mam zrobić

Polecane posty

Gość meczesie

Witam wzzystkich.jestem kilka lat po rozwodzie.Mój były mąż zdradzał mnie,to było głównym powodem naszego rozstania.On nigdy zresztą nie był dobrym mężem.Od roku spotykam się z innym mężczyzną.Dałam się chyba wciągnąć w ten związek.Przy nim chwilowo zapominałam o nim.Jest dobry,czuły,spokojny.Dba o mnie,zawsze moge na niego liczyć.Kocha mnie i szanuje.Dlaczego więc,ja cały czas myśle o byłym mężu???Dlaczego???Cały czas ,codziennie myślę co robi ,jak sie czuje.Czy dalej jest z tą dziewczyną,czy myśli chociaż czasami o mnie.Czy całuje ją tak jak mnie kiedys całował???? Wiem głupia jestem jak but.Jednak nie moge przestać.Cierpię potwornie.Najgorsze jest to udawnaie,że niby u mnie OK przed rodziną,zanjomymi,a przede wszystkim prze sobą.Nienawidze się.Kiedyś słyszałam,że człowiek może umrzeć z rozaczy...to dlaczego ja tu jeszcze jestem??Ranie tylko ludzi,którzy mnie kochają.

Gość Mnandi
Musisz zapomnieć o męzu inaczej niegdy nie bedziesz żyć

Gość meczesie
Problem polega na tym,że ja chyba nie chcę juz żyć.Chcaiłam,starałam sie aż do bólu,ale nie umiem już inie chcę.

Bo najbardziej zaczynam nam czegoś brakować, kiedy to stracimy. Normalne, ludzkie...potrzebujesz czasu.

Gość zxcr
i pomyslec ze baby nie sa popierdolone i pisze to ja kobieta, ktora doceni9a dobrego faceta z ktorm jestem..Zdradzal Cie ?? a Ty piertolisz takie smety? a zeby Ci jeszcze wpiertolil porzadnie w ten glupi pusty ryj...zenada

Gość bistygirl
meczesie a macie dzieci?

Gość Absurdalnie proste
Mi się wydaje, że po prostu obecny partner to "nie to". Że jest on tym zapełniaczem na siłę. Gdybyś faktycznie kogoś pokochała to nie pamiętałabyś o mężu.