Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietorzy

czy też macie takie spostrzeżenie, że fact, który fatalnie całuje...

Polecane posty

Gość nietorzy

... jest fatalny w łóżku? Tak mi pokazują moje doświadczenia i doświadczenia moich koleżanek. Czy bywa inaczej?

Gość dziefczę w jesienny dzień
Niestety albo stety mam za małe doświadczenie żeby potwierdzić/zanegować Twoją teorię ;)

Gość eree
eh dziwki fajnie analizujecie facetow:D

Gość niekoniecznie tak jest
może zle nawyki po pierwszej dziewczynie a kazda nastepna boi sie powiedziec , że lipnie sie caluje

Gość Tego nie wiem, ale
moje doświadczenie pokazało, że temu jednemu w moim życiu facetowi, który całował fatalnie, bez krzty delikatności i na chama wsuwając jęzor do gardła, ani odrobinę na mnie nie zależało, choć ie ściemniał, że mnie kocha i że jestem kobietą jego życia. ;-) Ten pocałunek dał mi do myślenia i zostawiłam go w diabły. I rzeczywiście okazało się, że mu nie zależało. Tylko na seksie.

Gość nie mam pojecia..........
bo kazdy z moich facetow super calował;) i przekladalo sie to na seks.. jednakze nie wiem czy to jakikolwiek wykladnik:P

Gość zawsze mawiało się że jak
facet dobrze tańczy to jest też dobry w łóżku

Gość Tego nie wiem, ale
Hardxxx, gdybyś zadał sobie choć trochę trudu, żeby przeczytać, co jest wyżej napisane, to byś wiedział.

Gość **sarah**
Nie zgadzam sie z ta teza. A porzadnego calowania mozna faceta nauczyc ;)

przeczytalem co jest napisane wiec jak facet nie jest czuly podczas calowania i pcha za daleko jezyk to zle caluje ??

Gość Tego nie wiem, ale
hardxxx "przeczytalem co jest napisane wiec jak facet nie jest czuly podczas calowania i pcha za daleko jezyk to zle caluje ??" Wiesz, trudno to wytłumaczyć na piśmie :-D , ale czujesz, kiedy ktoś całuje Cię czule, a kiedy nachalnie, niemalże jakby chciał Cię zjeść. To się po prostu czuje. Ja też przez wiele lat nie znałam tego pojęcia, bo poprzedni moi mężczyźni całowali dobrze, z uczuciem, dopóki nie trafiłam na tego palanta, któremu chodziło tylko o jedno.

Gość niezalogowana furgonetka
jak zle całuje to bzyka tez żle, znałam takiego faceta, ale tańczył super

mi tam wszystkie mowily ze caluje niezle, ale to akurat zawsze mnie dziwilo bo nie wiem jak to niby mozna sie zle calowac? ktos wyjasni?

Gość M@p@ okolic r@domia
Oj tam, zawsze można go douczyc co i jak...a jak nie to samej sobie zrobić ...po co facet?

Gość niezalogowana furgonetka
żle to nie nzaczy nachalnie:/ żle tzn ze jakos tak nieumeijętnie językiem ruszja albo nie potrafią wczuć sie w rytm, no nie wiem, ...ale nachalnie to czasem mozen oznaczać fajnie..;)

hehe ja caluje tylko w policzek :D qrde nie wiem moze tez zle to robie :D czy powinienem zwilzac usta ?? hehe

niezalogowana furgonetka czyli obalilas teze ze dobrzy tancerze tez nie umieja ciupac :D huehue

Gość fdfdffdd
jak zwykle piszecie glupoty... ale was oswiece - im bardziej sie mu podobacie i im bardziej go pociagacie tym bardziej emocjonujaco bedzie calowal i tym wiecej przyjemnosci wam to da.... chcecie lepiej zmiencie siebie albo obnizcie progi wszystko