Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaginiona w prozni 5476

dziwna znajomosc z pol arabem

Polecane posty

Gość kit roku!!!
:D niestety po powrocie z wakacji mowil mi,wyniklo to z rozmowy, ze ma tam zablokowany telefon stacjonarny na polaczenia miedzynarodowe bo jako nastolatek dzwonil po znajomych za granice i nabijal ogromne rachunki,wiec rodzice zablokowali linie. faktycznie nie lubi rozmawiac. Nie no wymiata ten twoj pol-arab! :D wiekszego kitu w zyciunie slyszalam!! :D

ja chyba tez nie....

ale pierwszy raz mam jakis punkt zaczepia, do tej pory on potrafil odbic kazdy argument. przynajmniej chce,zeby wiedzial, ze nie jestem az taka durna... eh. zachcialo sie egzotyki.

* punkt zaczepienia

I jak tu nie być rasistą. Osobiście jedynymi 'ciapatymi' z którymi można utrzymywać normalne stosunki jakich ja znam są Filipinie (chodzi o kolor skóry). Turcy, pakistańczycy i inni tacy to po prostu rasa dupków.

:(

Gość hjgftikoty
slonce dwa dni czytam Twoj topik, olej chama, i spokojnie zyj swoim zyciem bez urazy , ale on traktuje Ciebie strasznie, nie pozwalaj sobie na to i szanuj sie ciesz sie ze nie jestes z nim w ciazy i spieprzaj jak najdalej powodzenia

Gość glutton
po co ty z nim dalej utrzymujesz kontakt i piszesz smsy ja bym w ogole z nim urwala kontakt i go ignorowala bo naprawde szkoda czasu na takiego debila mi ten twoj pol arab przypomina moja toksyczna znajomosc z pewnym polakiem ( podobne klamstwa, nie przedstawienie znajomym , rzadki kontakt itp. )uwierz mi ze jakby on tesknil to chcialby cie widywac czesciej, zadzwonilby zeby cie uslyszec.

Gość jkioliui
ale dalas mu sie nabrac,ja pierdziele,jedenego znam co tez mowil ze on pol Arab ,pol Hiszpan,nawet przezegnac sie umial,wiedzial o kosciele duzo rzeczy,po czasie wyszlo jaki to on w polowie Europejczyk,facej cie tak przekrecil ze jestem w szoku,ales ty glupia,posluchaj ludzi tutaj i spieprzaj od niego poki mozesz