Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniaolunia86

poronilam ale znow sie staram

Polecane posty

Gość niuniaolunia86

czesc dziewczyny!poronilam 2 razy pierwszy raz w 3 mc 2 raz w 7tyg,staram sie juz dwa lata ale jak narazie to tylko nadzieje zaczlam chodzic dop lekarza i jak narazie wszystkie wyniki sa ok!pani doktor mi mowila za to psyhika ze za mocno chce tego dzidziusia i dlatego mam takie problemy a wy jak tma>po poronieniu?staranka sa?

Gość a ja aj
ja poroniłam 28 sierpnia w 5 tyg ciąży odczekałam 1 pełny cykl i znów z mężem sie staraliśmy.......zobaczymy co z tego wyjdzie........

Gość a ja aj
chociaż 18 paźdź. robiłam test i wyszedł negatym. póżniej 23 miałam plamienie takie brunatne i mocno bolał mnie brzych ale przeszlo wczoraj spokój dzisiaj terz i jestem przekonana że czekam na okres....mój mąż twierdzi że niema co czekać bo nie przyjdzie....jeszcze dwa dni i jak sie nie zjawi okres to zrobie testi dowiem sie co jest grane....

Gość ???????????????
faktycznie za bardzo tego chcesz. koleżanka też tak mocno chciała, raz poronila, potem długo nie mogła zajść, potem wyluzowali i się udało.

Gość oczywiście że seksi i to
jak tak poroniasz to spisz umowę z chińskim barem na dostawę poronionych płodów na ekskluzywną zupkę z płodów, kasiory chapniesz od czorta i dasz ksiendzu na tace na niedzielnej mszy.