Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

płeć_wiśni

brzydki brzuch :(

Polecane posty

Witam Drogi panie błagam o pomoc :P W ciąży przytyłam 34 kg ;/ i nie mogłam tego zrzucić, dopiero teraz powoli kg zaczęły mi spadać bo w końcu porządnie się zmobilizowałam niestety na brzuchu została mi brzydka rozciągnięta skóra z rozstepami... nie stać mnie raczej na zabieg, a chętnie bym na niego poszła tylko nie wiem jak się nazywa i ile może kosztować :P więc jak wiecie to proszę o podpowiedzi :) Ale moja największa prośbą są jakieś domowe sposoby na "obwisły" brzuszek po porodzie i rozstępy

Gość iulhniu
tutaj nikt ci nie pomoze, idz na dzial macierzynski. Zaraz uslyszysz "cwiczenia i kremy", a ja ci powiem, ze to ci gowno pomoze jesli masz mocno rozciagnieta skore. Skora ma swoje granice elastycznosci i jak sie ja przekroczy, to niestety nic juz nie mozna zrobic.

Gość nic z tym nie zrobisz
jedynie chirurgicznie jeśli ktoś ci napisze inaczej - kłamie skóra sama trochę się poprawi a pomogą jej kremy, ale na spektakularne efekty nie licz

dzięki za link :) niestety zabieg jednak odpada bo nie powinny go robić kobiety, które chcą jeszcze zajść w ciążę, a ja jednak bardzo bym chciała :P a może macie jakieś sprawdzone ćwiczenia? bo leniwa nie jestem tylko ciężko mi się zmobilizować :D

Witajcie, Jeśli zmagacie się z fałdami na brzuchu, z mega obwisła skórą, macie efekt tzw. nietoperza prosze o kontakt na j.zebura@tvn.pl. Obecnie w mieście kobiet na tvn style realizujemy program, który dotyczy kobiet z takimi problemami. Temat krępujący jednak dotyczy większości kobiet zarówno po porodach jak i po odchudzaniu. Jeśli masz znajome kobiety, które borykają się z tym problemem równiez prosze o kontakt na powyższy adres mailowy. Pozdrawiam serdecznie, Joanna Żebura

Gość gość
To jest na maksa problem. Słyszałam, że nieraz na kasę chorych można wyciąć tą skórę.

Gość mawislicka
Tak, ale muszą być do tego wskazanie. Nawet jak się schudnie 30kg to nieraz nie kwalifikują do takiej operacji. Poza tym ja uważam, że lepiej iść prywatnie, bo w ten sposób można osiągnąć pożądany efekt. Tutaj http://chirurgplastyczny-krakow.pl/plastyka-powlok-brzucha z tego co widzę są namiary na chirurga, który podejmuje się takich operacji. Macie tam wszystko dokładnie opisane.