Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurkowaAMELIA985332

duphaston brak @

Polecane posty

Gość kurkowaAMELIA985332

Witam. W tym cyklu gin zapisal mi duphaston i antybiotyk poniewaz mialam zapalenie po prawej stronie. Objawialo sie to u mnie ostrym bolem podczas stosunku. Okres mialam 24.09 .Wczesniejsze @ byly 19 lub 20 jak w zegarku. Po duphastonie mialam dostac @ w normalnym terminie. A nie dostalam ,wiem ze moglo mi sie cos poprzestawiac bo to hormon w koncu ale ... Przed week bolal mnie brzuch a raczej odczuwalam kłócie tak dziwnie jak male igly potem doszedł delikatny bol jajników jak na @ razem z klóciem w dole brzucha po lewej stronie ciągnący do pochwy tak mi się wydaje. Dzis juz nie boli mnie brzuch jak na @ jajniki tylko pozostało to kłócie po środku bardzo nisko i te mocniejsze po lewej stronie. Do tego od wczoraj bola mnie piersi a nigdy nie bolały przed @. Robilam dzis test z drugiego moczu i negatywny. Ale oprócz tego co napisalam mam dziwne wrazenie jakbym miala zapalenie pęcherza przez te igielki co czuje, chociaz siku robię częściej to nie mam krwi ani nie szczypie przy sikaniu. a ten ból podczas stosunku zniknął! :) Jest możliwość ciąży bo nie zabezpieczamy sie i dochodziło do wytrysku w środku. Czy test mogł być mylny kiedy go powtórzyć?

Mogł być mylny, powtórz z pierwszego moczu lub idź na betę. I kup test innej firmy. A poza tym to mnóstwo tu na kafe przypadków, że testy negatywne a ciąża jest ;] także jak nic się nie zmieni, test nadal będzie negatywny a okresu dalej brak to idź na bete - chyba najpewniejsze.

Gość kurkowaAMELIA985332
a test za ile dni powtórzyć? ja bo ja naprawdę czuje ze cos jest inaczej.

1. jeśli nadal odczuwasz ból, idź do lekarza, bo pewnie antybiotyk nie pomógł 2. test możesz powtórzyć już jutro jeśli jesteś po terminie @ ale z porannego moczu. A najpewniejsze jest badanie krwi 3. w jakich dniach cyklu brałaś dupka? Wzięty przed owu mógł ją całkiem zablokować

Gość kurkowaAMELIA985332
ja jestem pewna ze antybiotyk pomogl bo podczas stosunku mnie juz nic nie boli. A to zapalenie mam od dobrego roku ale nie leczylam tego bo byłam głupia. :) a poza tym to mialam bolesne miesiączki , teraz ten ból czy kłócie to nawet nie boli tylko mnie wkurza :) a duphaston brałam od 17 dnia cyklu.

oj kochana rok czasu? Skoro nie wszystkie objawy minęły to jednak coś tam dalej jest i konieczne jest leczenie. Długo nie leczone stany zapalne(niezależnie czy pochwy czy pęcherza) są groźne dla Ciebie i ewentualnej ciąży. Radziłabym zrobić: cytologię, posiew z szyjki i posiew moczu aby dowiedzieć się, czy wszystko wyleczone

Gość te igielki
to pewnie zapalenie pecherza albo inny grzyb lepiej wylecz przed ciaza

Gość kurkowaAMELIA985332
juz pisałam ze jedynym objawem był ból podczas stosunku który zniknął. I bolesne miesiączki a miesiączki nie mam więc nie wiem czy będzie bolesna. A i mierzyłam rano temp. w pochwie 37,2 ale nie wiem czy to ma sens bo wcześniej nie mierzyłam. Z tym lekarzem to napewno pójdę jeśli nie dostanę @ ale w śr dopiero będzie.

Gość kurkowaAMELIA985332
widzę ze juz nikt nie pomoże