Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaaaaaaaaaaaaa

Jak poradzić sobie z pasożytem?

Polecane posty

Moja współlokatorka wszystko ode mnie pozycza.: żelazko, suszarkę, talerze, sztućce. Korzysta z mojego płynu do naczyń, zmywaczka, worków na śmieci, ręczników, papieru toaletowego, soli, przypraw. Pije moje napoje, je owoce, warzywa ... Nic nie ma swojego. I strasznie głupio zwrócić mi uwagę. Bo co mam jej powiedzieć? Nie pożyczę Ci płynu do naczyń? Wyjdę na zgreda ;/

no wiesz. Albo sprawe postawisz jasno, ze nie stac cie na utrzymywanie siebie i jeszcze kogos, albo do konca bedziesz lozyc na jej utrzymanie :(

Gość SzpilkaNaWybrzeżu
ja też myślałam, że chodzi o jakąs gliste czy coś:D

Nie chcę stracić koleżanki. Jakby raz na jakiś czas coś pożyczała... Ale ona nic sobie nie kupuje. Bo i po co? Skoro może wziąć ode mnie...

a gdzie twoja asertywnoc? i co to za kolezanka,ktorej boisz sie stracic:D masz 4 wyjscia,zmien mieszkanie,pogodz sie ze swoja sytuacja,stan sie tak samo natretna jak ona,albo delikatnei daj jej do zrozumienia,ze nie bedziesz juz jej sponsorka...

No naprawdę jak glizda. .... Ciekawe co będzie podczas sesji. Sama nie będzie robić notatek, skseruje ode mnie.

Znamy się już bardzo długo, zawsze się przyjaznilysmy. W tym roku zaczelysmy ze soba mieszkać. Jednak mieszkanie i kolegowanie się to nie to samo... A może zacząć jej podjadać jedzenie z lodówki ? :P