Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezradna39

Mąż Alkoholik

Polecane posty

Witam Bardzo Forumowiczki . Problem polega na tym, że mój Mąż jest Alkoholikiem, jak w temacie. Już Kilka razy był na odtruciu, jednak to nie pomogło. Chciałabym was prosić o jakieś rady.. nie wiem, czy od niego odejść czy nie.. Mamy dwójkę dzieci, syna i córkę.. Syn ma już 17 lat, córka 13 , ja mam 39. W Naszym domu wielokrotnie była Policja, mamy założoną niebieską linię. Mąż ma problemy z opanowaniem emocji, już bardzo dużo razy mnie uderzył. Cały dom jest na mojej głowie, w domu się nie przelewa. Męża utrzymywałam nie raz, ponieważ wielokrotnie był zwalniany z pracy. Mąż więcej przepija niż ja zarobię, jednak gdyby nie to uzależnienie, mogłabym zrezygnować z pracy. Mieszkamy w bardzo małej miejscowości, w pobliżu nie ma żadnego specjalisty który mógłby mu pomóc.. Zwracam się do was kochane z prośbą o rady co do tego mężczyzny. z Góry dziękuję.

Gość alkacza
z alkoholizmem nie wygrasz ,albo maz zrozumie ze jest chory i zacznie sie leczyc albo zrujnuje wasze zycie . daj mu jakies ultimatum jesli mu na tobie zalezy byc moze cos zmieni ale nie liczylabym na cuda, ja natwoim miejscu zastanawialabym sie nad wyprowadzką.

Gość alkacza
z alkoholizmem nie wygrasz ,albo maz zrozumie ze jest chory i zacznie sie leczyc albo zrujnuje wasze zycie . daj mu jakies ultimatum jesli mu na tobie zalezy byc moze cos zmieni ale nie liczylabym na cuda, ja na twoim miejscu zastanawialabym sie nad wyprowadzką...