Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calineczka12345

wchodzic mamy!!!!!

Polecane posty

bardzo zabawne!!!!!!!!!!!! ciuszki sa mało uzywane noszone zaledwie kilka razy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wiec nie są zniszczone a za 2 zł nawet na szmateksie nie kupisz

Gość mama z De
wszystkie niemowlece ciuszki są ubierane tylko kilka razy bo maluszek rosnie szybko fajne rzeczy ale kupowac pojedynczo sie nie oplaca wole poszukac jakiej mega paki dla malucha korzystniejsze oferty

Gość kwi@t k@ktus@
zrób z tego paczkę i sprzedaj w pakiecie-szybciej ci zejdzie polecam aukcje z licytacja

Gość kwi@t k@ktus@
nie chciałoby misie bawić w kupowanie pojedynczych rzeczy

Gość szczera mama
za drogo!!!!!!!!! w lumpeksie są rzeczy po 1-2zł! tak tak,nieraz takie spotykam i to z nexta,mother care itd. to co ze twoje nie są poplamione-ale nie są wcale ładne:o lepiej faktycznie wrzuc w jedną aukcje i sprzedaj za 20-30zł max!! i nie zasmiecaj kaffe tysiącem swoich ciagle tych samych topkikow!

Gość kwi@t k@ktus@
ja zawsze szukam paczek, bo taniej wychodzi, nie mam czasu na bieganie i kupowanie pojedynczych rzeczy, ani na bieganie po lumpkach(chociaz w czasie ciaży to często tam kupowałam dla małego) Nie obraź sie,ale te ciuszki naprwade nie sa takie ładne, a wrzucajac je w paczkę na pewno zyskasz na ich atrakcyjności

Gość kwi@t k@ktus@
i proponuje tez je wyprasować i dopiero zrobić fotki- na pewno beda wygladały schludniej, zmień tez "tło" na którym robisz zdjecia najlepiej na jakiś kolorowy kocyk, lub po prostu na podłoge

Gość a od kiedy to list polecony
ekonomiczny 6 zł kosztuje??? Niezłą masz przebitkę, 8 zł za używane, nieciekawe body... :o