Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chce juz tak dluzej

Jak sie przelamac? Seksuolog?

Polecane posty

Nie bede nawet wypisywac jakie rzeczy mam ochote robic z moim partnerem. To co mam w myslach... bylabym boginia sexu. A jak przychodzi co do czego to mam problem by sie przelamac i chociazby wziac go do reki :O Jestem totalnie zablokowana, alkohol troche pomaga ale jakbym miala przed kazdym spotkaniem pic to zostalabym alkoholiczka. Zdaje sobie sprawe ze mam problem i nie wiem do kogo sie z nim zglosic lub najlepiej jak sobie z tym poradzic samemu/z partnerem...

Może na początek spróbuj powiedzieć partnerowi o tym, że masz problem z przełamaniem się :) Jak już to z siebie wyrzucisz może będzie Ci łatwiej. Jak on będzie wiedział też będzie miał do Ciebie inne podejście :)

poprostu masz nieodpowiedniego partnera i nie mozesz sie przelamac.Moge ci pomoc i zapewnic ze po naszym spotkaniu nigdy wiecej nie bedziesz miala problemow. Dzwon do mnie w godz. wieczornych nie pozalujesz. 605 399 185. Czekam...

On o tym wie i powiedzial ze nic na sile, jest cierpliwy czesto bierze moja reke i mi pomaga. Uprawiamy sex ale w takich pozycjach w ktorych on dominuje. Gdy ja mam cos sama zrobic to blokuje sie :O Mam juz tego dosyc, nie moge realizowac swoich pragnien

Gość rtgysdrg
to opowiedz nam troche o swoich wyobrazeniach:)

Gość jnhujn
Może powinnaś, częściej się z nim Kochać ? Przyzwyczaić sie do niego , do jego nagości ?

Zacznij od prostego ćwiczenia: będąc sama naucz się mówić głośno i wyraźnie o swoich pragnieniach (np. Chciałabym żebyś piescil mnie językiem, marzę o bardziej ostrym seksie itp. ) musisz się mówić takie rzeczy w sposób naturalny, bez skrępowania. Baw się tymi słowami, śmiej się, śpiewaj. Ciesz się tym. Naucz się mówić "moja cipka jest spragniona" na dziesięć sposobów. Masz prawo chcieć seksu. Przestan się tego wstydzic. ;)