Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamciaa84

Feminatal - czy któraś brała podczas staranek?

Polecane posty

Gość kamciaa84

czy któraś z Was brała może Feminatal Metafolin podczas staranek? mój lekarz twierdzi, że w momencie rozpoczęcia starań powinno się już brać jakiś suplement, żeby zapewnić dziecku odpowiednią ilość kwasu foliowego, a ja wyczytałam, że w tym Feminatalu właśnie ten kwas foliowy jest lepiej przyswajalny. Wie ktoś coś na ten temat?

Gość marzi8O
feminatal zawiera metafolinę, która jest łatwiej przyswajalną postacią kwasu foliowego. też go brałam, uważam, że jest naprawdę ok. podczas starań i pierwszego trymestru zalecają branie feminatalu 800, a od drugiego trymestru wersję 400+DHA. aha, wpadło mi w oko, że feminatal zmienia nazwę na femibion, i są konkretne odpowiedniki starych preparatów.

Gość witek wu
Brałam feminatal metafolin 800 który zapewnia dobry poziom witaminek od starania sięo dzidziusia do 12 tygodnia ciąży. Wejdźcie sobie na feminatal.pl, odczytacie sobie więcej szczegółów.

Gość agnieszka876
mnie się właśnie udało zajść w ciążę, feminatal 800 biorę od 5 miesięcy, tak mi lekarz zalecił, jak tylko zaczęliśmy z mężem starać się o maluszka :) teraz jestem w 6tc. czytałam na stronie feminatalu, że zmienia nazwę na femibion, ale póki co w mojej aptece femibionu jeszcze nie ma, więc kupuję feminatal :)