Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam male pytanie:)

czy kupilibyscie

Polecane posty

kartke recznie wykonana? chce zainwestowac w ten biznes, ale nie wiem, czy ktos sie na to skusi;) mysle, ze jedna kartka w formacie A5 (zgieta na pol kartka a4), ok. 8-10zł, a taki normalny rozmiar kartki, czyli zgieta na pol kartka a5, ok.5zl. Kupilisbyscie cos takiego?

bardzo prosze o odpowiedz:) od razu dodam, ze posiadam tam jako taki talent artystyczny, jestem w stanie troche zainwestowac i robic naprawde ladne kartki :P

Gość tak kupilabym gdyby mi sie
spodobala, a akurat takowej bym poetrzebowala, zadna filozofia. jak masz wyczucie estetyki to sie powiedzie i juz

Gość dddaaaa
wydaje mi się, że zawsze warto spróbować, myślę że znajda sie ludzie, którzy to kupią. Skoro mwisz, że masz talent to do dzieła :) Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz, ale uważam, że szansa jest ;)

pytam, bo nie wiem, czy ludzie chętnie kupują takie rzeczy, wykonane ręcznie:) w końcu są trochę droższe od tych drukowanych

chyba zainwestuję w ten biznesik :P mam teraz trochę wolnego czasu, więc spróbuję:) dzięki za opinie :P

Gość tyrytr
musialabys załozyc firme bo jak ktos cie wyczai to bedziesz miala klopoty. Ja tak mialam. Malowalam portrety

na początek zrobiłabym parę sztuk, żeby wyczaić, czy będzie to miało zbyt (na allegro). Potem się zobaczy. Jeżeli będzie dużo chętnych, no to, tak jak mówi tyrytr, będę musiała zaznaczyć na allegro np., że prowadzę sklep. Coś takiego. Spróbuję z paroma sztukami.

To nie chodzi tylko o zaznaczenie na allegro, że się prowadzi sklep, ale o zarejestrowanie działalności gospodarczej, opłacanie ZUS-u i odprowadzanie podatku, w tym prawdopodobnie VAT-u.

no tak, jeżeli będą schodzić, to nie boję się zaryzykować :P