Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyrtcd

kto nie ma chłopaka ? ani zadnych znajomych ?

Polecane posty

Gość Lady Madziulencia
Ja. A o co się rozchodzi ?

Gość gyrtcd
zbieram informacje o stanie psychicznym takich osób

Gość Lady Madziulencia
Więc ja jestem taką osobą. Co chcesz wiedzieć ?? (dokładnie)

Gość smutna panienka
ja nie mam. nie mam nikogo, przyjaciół chłopaka, nawet nie mam matki. coś jeszcze? :(

Gość figigdfj
odpowiemy na każde pytanie ..

Gość mad girl
zawsze sie ma jakis znajomych, tylko od ciebie zalezy czy chcesz sie z nimi spotykać

Gość Lady Madziulencia
mad girl to działa w obie strony :)

Gość gyrtcd
- jak funkcjonujecie w społeczeństwie? (praca?) -jak myślisz co jest powodem takiego stanu rzeczy? -jak sie z tym czujecie? - czy macie zdiagnozowane lub podejrzewacie jakies choroby psychiczne jesli tak to jakie? - czy jest wam z tym dobrze? -czy planujecie to zmienić?

Gość opkidopki
"- czy macie zdiagnozowane lub podejrzewacie jakies choroby psychiczne jesli tak to jakie?" :D

Gość figigdfj
1.Szkoła ,liceum 2.Nieśmiałość i małomówność 3.Czuje sie wyobcowana ,jest mi smutno 4.Depresja nawracająca 5.Nie.. albo inaczej czasami 6.Tak ,ale nie wychodzi :(

Gość gyrtcd
dziękuje za odpowiedz :*

Gość Lady Madziulencia
1. obecnie całkiem dobrze (tylko z pracą krucho ciągle szukam ponieważ po znajomości jednak łatwiej coś złapać). Jednak były chwilę w moim życiu takie że izolowałam się od ludzi (chyba około roku przesiedziałam w domu ( co za tym idzie przybrałam znacznie na wadze i tak oto narodziła się we mnie fobia wychodzenia z domu)). 2. W moim przypadku to zasługa mojej przyjaciółki która nie dość że zabrała mi chłopaka to jeszcze tak mi zniszczyła opinię i napsuła zdrowia że oj. Oczywiście nieśmiałość,nie akceptowanie siebie i ustawianie zbyt wysoko poprzeczki. 3. Hmmm... Nie jest źle czasami tylko czuję się taką pustkę, smutek i chęć wygadania się komuś. 4. Zdiagnozowane to nie (jakoś nie po drodze mi psychiatra czy psycholog) ale myślę że może depresja i nadwrażliwość 5. Hehe ... Zależy kiedy 6. Zmienić Hmmmm... zamiary są ale jak to będzie w praktyce to się zobaczy

Gość mad girl
ja mam chłopaka ,a od znajomych sie troche oddaliłam, jeden z moich najlepszych kumpli znalazł sobie laske no i nasza grupka sie rozpadła. Ja proponuje zapisac sie na jakis kurs, ja chyba zapisze sie na jakies sztuki walki, tam łatwo znalesc nowych przyjaciół