Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona9191

poradzcie cos

Polecane posty

Poznałam chłopaka na imprezie u znajomych, nadawaliśmy na tych samych falach i ogólnie było wporzo. Załatwiłam sobie jego numer tel, troche pisalismy, ostatnio zaprosiłam go na osiemnastke, jako osoba towarzyszaca, zgodził sie, swietnie sie bawilismy, a pod koniec nawet całowalismy. Na drugi dzien myslalam ze sie odezwie, nie zrobil tego, wiec ja nie wytrzymalam, napisałam, po jakims czasie odpisał, wymienilsimy z 3 sms i koniec. Nie wiem, uważacie ze za bardzo sie narzucam czy cos? Nie wiem co robic, poradzcie coś.

Gość no narzucasz sie...
daj mu spokoj i zachowaj twarz-jakby mu zalezalo odezwalby sie.moze sie odezwie jak przestaniesz go osaczac

Gość prowadnicaa
kiedy była impreza i wymiana smsów?

Gość prowadnicaa
a dzisiaj jest poniedzialek :) daj mu czas, jak nie będzie zainteresowany, to odpuść, nie ma sensu się narzucać

Gość prowadnicaa
nie chyba, tylko na pewno albo masz ochotę się kompromitować, wtedy twoja sprawa

no pewnie ze nie chce sie kompromitować żałuje teraz ze sie tak wyrwałam z napisaniem ale po prostu chyba dziewczyny tak maja, jak wchodza juz w jakis kontakt fizyczny, takiej lub innej tresci, to odbieraja to troche jak jakąs deklaracje nie? oczywiscie nie jakas milosc na wieki, ale to jakis znak ze sie sobie podobamy, i chcielibysmy jakos dalej utrzymywac ta znajomosc