Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj pomarańczowo, pomocy

o co chodzi z tym fecbookiem?

Polecane posty

Gość wertfd
ehh, dla mnie oczywiste ze szuka okazji ;)

Gość mad girl
ja mam dla zabawy. Wiekszosc czasu spedzam razem z chłopakiem a kontakty z innymi facetami to juz mi zostały tylko przez net i nie ukrywam ze czesto na takich flirtuje ale wydaje mi sie ze to nic takiego, jak mi sie koles znudzi to zaczynam gadac z innym. Mysle ze mój chłopak robi to samo tyle ze on nie ma na to tyle czasu co ja. No kurcze jak sie jest ze soba 5 lat to trzeba czasem z kims innym poświrowac ale przeciez to nie zdrada

dla mnie też nie jest to normalne i nad tą okazją się zastanawiam, więc pytam się ponownie, czy tam trzeba to zaznaczyć, czy nie!!, bo zwariuję!!

Gość kasiek'";
mad girl to życzę powodzenia w małżeństwie

jeśli napisał, że interesują go kobiety, to oznacza, że nie mężczyźni, czyli jest hetero, nie homo. szuka przyjaźni, bo już ma kobietę jak wnioskuję, więc miłość go nie interesuje. jakieś pytania?

Gość yttrr
nie trzeba i koniec kropka

Gość mad girl
ej NIE TRZEBA tego zaznaczac.

jeśli napisał, że interesują go kobiety, to oznacza, że nie mężczyźni, czyli jest hetero, nie homo. szuka przyjaźni, bo już ma kobietę jak wnioskuję, więc miłość go nie interesuje. jakieś pytania? mnóstwo, przecież, gdyby napisał, że szuka miłości na kopach by wyleciał, gra półsłówkami mi się tu kłania!!

Gość mad girl
Pozatym chyba mozna tam napisac ze jest sie w zwiasku. A mój napisał ze jest wolny... heh

Gość juz ci tlumacze
tej opcji nie trzeba zaznaczac, to wybor uzytkownika skoro zaznaczyl to znaczy, ze chce zeby inni widzieli czego tu szuka ani ja, ani moj facet nie zaznaczalismy tej opcji bo dla nas brzmi nieco dwuznacznie takie okreslanie, bo rownie dobrze cieszy nas kontakt z facetami i kobietami i nie szukamy niczego konkretnego

Gość mad girl
e tam faceci po co sie nimi przejmowac, jest ich tak wielu...

mad girl mój napisał, że jest w związku i co z tego!! mam burzę mózgu w tej chwili!! nie kontaktuję!! mnie to zniesmaczyło, interesują, go kobiety i szuka przyjaźni:( jest mi smutno i źle i po co to zakładał??

Gość mad girl
ja spadam. Nie przejmu sie tak bardzo to tylko strona internetowa, przeciez chłopak nie bedzie sie tam umawiał na randki, jak juz to sobie pozartuje i tyle... Powodzenia

do mad girl no to pozazdrościć Ci mogę, bo ja siedzę i szaleję

mętlik mi się zrobił w głowie, ktoś się jeszcze wypowie!!

Gość qazxsw;;;;
nie szalej tylko tez sobie zaloz konto napisal ze jest w zwiazku a to znaczy ze szuka przyjaźni/romansiku/ z mezatka po prostu chce sobie urozmaicić zycie, a nie ze cie nie kocha albo chce zostawic to tylko taka zabawa

Gość juz ci tlumacze
mnie tez by zabolalo gdybym cos takiego odkryla, a taki 'niewinny' flirt internetowy moze bardzo szybko przerodzic sie w cos wiecej wiec po prostu... uwazaj

do qazxsw;;;; mnie nie pocieszyłeś tą odpowiedzią:(

Gość qazxsw;;;;
wiem ale takie zycie ja juz sie z tym pogodzilem ;)

Gość juz ci tlumacze
moze naprawde zrob sobie fikcyjne konto, wstaw fajne fotki i zacznij flirtowac, zaproponuj cos smielszego i bedziesz miala odpowiedz

Gość qazxsw;;;;
w takie podchody lepiej sie nie bawic bo z tego to dopiero moze byc jazda zaloz sobie tak dla siebie jak juz, na odstresowanie sie

Bo tam możesz a raczej MUSISZ odznaczyć czy interesują cię faceci czy kobiety to co miał zaznaczyć, że faceci ? to po prostu inna forma ujawnienia swojej orientacji seksualnej. A co do tego czego szukasz to tam można, że przyjaźni, związku, randki, to chyba dobrze, że zaznaczył tylko przyjaźń?

Gość atopo
AZ MNIE KORCI by zalozyc fikcyjne konto i napisac do niego, moj nie ma nic zaznaczonego (moze miec ukryte informacje??)tylko z emezczyzna nic wiecej moze miec ukryte informacje??

Gość atopo
ale jak publicznie nie ma nic zaznaczone, tylko "mezczyzna" kurde nie wiem tez co myslec, mnie nie interesuja zadne takie portale , a on jednak chyba czegos szuka:(

Gość atopo
jak wysle cos z fikcyjnego konta to zobacze jakie ma informacje?

no właśnie mnie podchody nie interesują, chcę jasnej odpowiedzi, na co tam komu konto, jak niby szczęśliwi i o niczym więcej mi nie wiadomo. to po co takie konto!!

Gość apoto
autorko i co zrobilas?