Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;l;/kl

witam mam powazny problem

Polecane posty

Gość ;l;/kl

Mam problem, kochalam sie z chlopakiem w 11 dzien cyklu bez zabezpieczenia ale wytrysku nie bylo wtedy wogole ani sie nie powstrzymywal wiec nie bylo stosunku przerywanego. Nie trwalo to dlugo, juz teraz nie pamietam. Mniej wiecej dzisiaj powinnam dostac okres ale go nie mam (nie mam regularnych miesiaczek). Żadnych niepokajacych objawow rowniez nie mam, czy myslicie ze moglo dojsc do zaplodnienia??? Mi sie wydaje ze baaaardzo malutkie prawdopodobienstwo w takich sytuacjach

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
wez ty jednak sie zabezpieczaj.............. ja pierdole......................

skoro nie bylo wytrysku to nie jestes w ciazy,ale nastepnym razem zabezpiecz sie,bo chyba za mloda jeszcze jestes na dziecko:O

Gość Może masz anemie
nastepna gówniara bierze się za seks :P powinnaś o tym pomysleć wcześniej a nie teraz :P ale to w sumie dobrze:) mamy mały przyrost naturalny więc jak takie nieuświadomione jak ty beda wpadać to bedzie kto miał pracowac na moja emeryture:):P

Gość ;l;/kl
tak jestem za mloda, mam 19 lat i jestem w klasie maturalnej w technikum:( wiem ze na przyszlosc musze pamietac o tym zabezpieczeniu ale teraz juz jest za pozno zeby zmieniac przeszlosc:( nienawidze takiego oczekiwania na okres:(:( Naprawde myslicie ze musze spokojnie poczekac, odstresowac sie i bedzie ok?:(

Gość ;l;/kl
mnie to naprawde nie bawi, prosze nie nabijajcie sie bo to mi nie pomaga, odrobina zrozumienia ludzie:(

Gość ;l;/kl
przewanie dostawalam po ok 26, 27 dniach ale zdarzalo sie pozniej lub tez nawet wczesniej. Ostatnio coraz czesciej dostaje pozniej, to moze przez ten stres:( mam nadzieje:(

Gość ;l;/kl
dodam jeszcze że mój chłopak ma na imię Azor i jest owczarkiem niemieckim, myślicie że to ma jakieś znaczenie?

Gość ;l;/kl
myslalam ze chociaz w tym temacie nie bedzie glupich podszywow;/

Gość ;l;/kl
Mam problem, kochalam sie z chlopakiem w 11 dzien cyklu bez zabezpieczenia ale wytrysku nie bylo wtedy wogole ani sie nie powstrzymywal wiec nie bylo stosunku przerywanego. Nie trwalo to dlugo, juz teraz nie pamietam. Mniej dzisiaj powinnam dostac okres ale go nie mam (nie mam regularnych miesiaczek). Żadnych niepokajacych objawow rowniez nie mam, czy myslicie ze moglo dojsc do zaplodnienia??? Mi sie wydaje ze baaaardzo malutkie prawdopodobienstwo w takich sytuacjach