Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

finnie

Pocałował mnie ....:*

Polecane posty

Gość .NATALA..............
NOOOOOOOOOOOOO! straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Może masz anemie
że chciałby cie przelecieć:P

Gość ze chcial sie zabawic

Gość forumowiczka87
chciał cie przedymac hheh

Gość to znaczy, że jesteś łatwa

nie to nie tak... było mi zimno i mówie pierdole ide do domu troche miałam juz w czubie grubo z tego me_lan_żu...no i on podszedł jak bylismy sami w ogole mnie zaskoczył _chodz ja cie ogrzeje _ a ja oczywiscie nic...zero recation ! nawet nie myslałam ze cos takiego On zrobi ...ani nie daj spokoj ani odwal sie , huj nic. i mnie pocałował ....

widzę, że jesteś jedną z tych dziewczyn, z którymi nie chciałbym mieć do czynienia. Nie lubię upijających się dziewczyn

nie no to był taka impreza ...weekendowa.:D O tam zaraz przedymac.... Nie nie jestem łatwa! Ja nawet o tym nie myslałam by sie z nim kiedys całowac , ba nawet nie marzyłam....

Gość strzelam ze masz 16 lat

Gość jasna sprawiedliwośc
faceci mogą chlac kobiety nie faceci moga przeklinac kobiety nie faceci moga dymac kobiety nie hmmm czy nie tak panie Jacku???

No wypilismy wszyscy...bo sie obchodziło oczko... Nie on ma lepsza zawodniczke :d

to myślę ze pod wpływem alkoholu chłopak się przystawiał do ciebie i pocałował a ty zamiast zareagować uległaś mu

"faceci mogą chlac kobiety nie faceci moga przeklinac kobiety nie faceci moga dymac kobiety nie" Trzeba znać umiar we wszystkim. Zarówno kobiety jak i mężczyźni. Odrzuca mnie zarówno dziewczyna, u której kurwa jest przecinkiem jak i chłopak. Tak samo z alkoholem. Alkohol jest dla ludzi w odpowiednich ilościach i okolicznościach. Inna sprawa, że z pobłażaniem spojrzę na zataczającego się chłopaka, a inaczej na zataczającą się dziewczynę.

troche wiecej mam....i u licha ja sie nie całuje z obcymi facetami. hehe Troche to zabawne bo potem miałam takiego kaca moralnego bo w ogole wział mnie z zaskocznia i jeszcze potem sobie pomyslałam o matko on mnie pocałował ale jak co nie no nie gdzie tam On;;;;;;;;;;;))))a ja taka troche pijana on mniej . U nas takie zasady nie działaja jak kobieta nie moze pic palic albo przeklinac...;/

Ale ja to to byłam troche nie obczajaca ..dopiero jak powiedział chodz ja cie rozgrzeje a ja nic zero ! siedziałam w fotelu na spicha ...i mnie pocałował....w ogole pozniej zajarzyłam...:d nie no wiem tylko tyle ze sie całowalismy wiecej nic nie było... hehe

Dzien ponziej go widziałam uscisk dłoni dłuższy.............;/ pfff dlaczego to tak zawsze musi być.... ale podoba mi sie ten facet....nooooo :S

no czyli idac waszymi myslami to chciał mnie przeleciec... No ale jak facetowi sie laska nie podoba to by jej nawet nie pocałowałl.......