Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paskudny kolor po farbowaniu

dziewczyny pomózcie - problem z włosami

Polecane posty

i na 100% pofarbuje na ciemny podoba mi sie nawet ta pralina z castiny :) tylko jutro w pracy to sie spale ze wstydu ale prawda jest taka ze nieraz widze laski z gorszymi cudami na włosach - he pocieszam sie ale co mi pozostało

maseczki i odzywki stosuje od lat codziennie do tego tabletki na włosy ale co z tego jedne głupie farbowanie i wlosy do bani

Gość maria izabela de la krata
Ja mam naturalnie ciemny blond i farbuje na platynę co miesiąc więc też czasem maja już dość, wiem o czym mówisz. niestety w brązach wyglądam staro :-(

dziwne jest to ze przeciez od paru lat farbuje włosy na blond i nigdy nic takiego sie nie zdarzyło kobieta w tym sklepie fryzjerskim była pewna ze ta farba złamie ta rudosc a tu zonak moje włosy chyba same przez to chca mi powiedziec ze maja dosc

własnie siedze w pracy z tymi nieszczesnymi włosami i juz zdobyłam dwie uwagi na ten temat bleee cały czas mysle czy nie isc po pracy po ta ciemna farbe i sobie nie zrobic jutro bo patrzec na te pomaranczowe odrosty juz nie moge choleraaa

Gość dlatego nie farbuję się w domu
tylko u fryzjera, gratuluję

Gość nic w glowie buu
kup po pracy z welatonu farbe popielaty rozjasniajacy blond..naloz dzisiaj na nieumyte odrosty te rodawe na godzine..gwarantuje ze bedziesz miala sliczny blondzik!!!

już robiłam - nie chwyciło :(

ostatnio fryzjer tez mi popsuł włosy - fryzjer nie zawsze dobrze zrobi tez im się zdarzają niewypały

Gość kozibonk
wcale nie musisz czekac 2 tyg. tak tylko profilaktycznie sie zaleca,zeby 2 tyg zaczekac,ale mozesz zafrbowac juz dzisiaj..... zwlaszcza ze nie bedziesz uzywac rozjasniacza a farbniesz sie na braz. powodzenia!najlepeij kup jakis taki o zlotawym odcieniu to jak sie farba bedzie zmywac to ladnie sie zmiesza z tym blondem i bedziesz miala taki fajny jasny zloty braz/miodowy blond

Gość kwi@t k@ktus@
Hej , ja od lat ferbuje, a raczej rozjaśniam włosy. Wypróbowałam już chyba wszystkie kosmetyki do tego zabiegu. Na Twój problem polecam Ci Loreal Casting- idealnie wyrówna odrosty i jest super kosmetykiem.

a jaki kolor z castingu polecasz?? zeby nie daj boze wyszedł jakis rudy, pomaranczowy czy czerwony na tym moim blondzie

Gość kwi@t k@ktus@
zależy jaki masz obecny kolor ja zawsze uzywam na odrosty( a czasem zaniedbam sprawe ,włosy rosna miszybko i czasami mam nawet 1cm odrostu, mój naturalny do bardzo ciemny blond-taki raczej mysi) BARDZO JASNY LODOWY ale sa też inne odcienie, ponadto na kartoniku masz napisane jaki kolorr do jakiego odrostu