Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość draka

KOSMETOLOGIA-PRACA LICENCJACKA.Pomocy.

Polecane posty

Gość draka

Witam. Jestem studentka 3 roku kosmetologii. Czas najwyższy wybrać temat pracy licencjackiej..a nie mam pojęcia jaki wybrac. proszę o pomoc.Jesli ktoras z was juz przez to przechodzila i ma jakies pomysly to bardzo proszę o napisanie swoich propozycji. z gory dziękuję ;)

Gość : ))
Hej . Ja chcialabym isc na kosmatologie . Koncze w tym roku liceum . Chodzisz do szkoly policealnej czy na studium ? I gdzie ? moglabys mi polecic jakas dobra szkole o tym kierunku i opowiedziec troche o takich studiach ?

Gość osz
Sprzedam prace licencjacka z kosmetologi na temat:Rola kosmologa w zwalczaniu cellulitu kontakt oszugen@wp.pl

sprzedam preace licecjacka z kosmetologii ' negatywny wplyw promieniowania uv' 66 stron + piekne ilustracje, zdjecia, wykresy, przeprowadzone badania, ankieta. dodatkowo materialy jesli ktos chce. super tematy rozdzialow, praca oceniona na max -> 5 . Pisana na wysokim poziomie przez P. profesor, polecam! cena do uzgodnienia!

Gość POMOCPRACA
PRACA LICENCJACKA, MAGISTERSKA KOSMETOLOGIA, PROMOCJA ZDROWIA. Witam. Piszę na zlecenie prace dyplomowe tzn. licencjackie i magisterskie z zakresu kosmetologii, promocji zdrowia, na wybrany przez Ciebie temat. W przeciwieństwie do niektórych osób piszących pracę z każdego kierunku ja specjalizuje się tylko w tych dwóch, bo na tym naprawdę się znam. Jestem wykładowcą na kierunku kosmetologia i wiem o czym piszę. Oferuje pełny zakres usług. Temat pracy, czas realizacji, oraz cena są do uzgodnienia. Kontakt: tel 536527531, adres: pomocpraca1@o2.pl CAŁA POLSKA