Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apetitkka

Jak się zachowujecie po pierwszym spotkaniu? Pytanie do Panów i do Pań

Polecane posty

Gość Apetitkka

Jak się zachowujecie po pierwszym spotkaniu Z dziewczyną która Wam się podoba? Poznałam niedawno faceta, który przypadł mi do gustu na pierwszym spotkaniu. Spędziliśmy ze sobą 5 godz w restauracji. Było naprawdę miło. Mieliśmy mnóstwo wspólnych tematów. Wydaję mi się, że mu się spodobałam. Po spotkaniu mnie odwiózł do domu i napisał mi za godzinę smsa, że z nikim mu się nie rozmawiało lepiej, i chciałby to powtórzyć. Odpisałam mu równie miłą wiadomość. I teraz tak kilka dni się odzywał pierwszy a w tej chwili milczy, oczekując chyba że napisze pierwsza. Bardzo chcę Go zdobyć, i nie wiem jakim sposobem Czy owszem odzywać się pierwsza czy raczej czekać na jego pierwsze kroki. Jest typem faceta spokojnego. Ja mam 20 lat, On 25. Jak Panowie to odbierają po spotkaniu z kobietami po pierwszym spotkaniu, a Panie co mogą mi doradzić, by facet chciał się starać.

Napisz Ty do niego! Skoro tyle razy On się pierwszy odzywał, to teraz czas na Twoją kolej! :)

ja si e ożeniłem z kobietą która podobnie poznałem jak ty... i teraz się rozwodze bo jej się znudziło... a tez mnie podrywała esemesami... też była pierwsza randka w restauracji... potem esemeski dalej i w końcu po 18 miesiacach slub... najwiekszy bład w zyciu!

Gość Apetitkka
hmm:) ciekawe rady:) lubię jak facet się stara, ale pierwszy krok czasem może i jest dobrym pomysłem. Caster-->najwidoczniej nie trafiłeś na tą jedyną.