Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lookrecja

Proste rozszyfrowanie, bardzo proszę o pomoc!

Polecane posty

Hmmm... Koleżanka wysłała mi skany z lekcjami, ale trudno sobie z nimi poradzić. Chodzi do 2 liceum, nie ma stwierdzonej dyskrafii, ale pisze, niczym kura pazurem... Rozszyfrowałam już naprawdę dużo, ale tej ostatniej lekcji nie potrafię! Czy znajdzie się ktoś pomocny? Będę bardzo wdzięczna! http://img705.imageshack.us/i/15847701.jpg/

Gość Dorian 30 lat
Dorian 30 lat

Gość arcymoderator Kafe
. receptory bólowe pobudzone zostają przez substancje ze tkanek stan zapalny prostaglacyny (?) miejscowe bardzo uwrażliwiają receptory bólowe na bodźce Niektóre leki przeciwbólowe działają negatywnie na żołądek .. (przeczulica) dotkliwy i to mega ból Asymbolia bólu nie czujesz bólu To czy ból jest szybki ostry czy przewlekły zależy przez jakie włókna nerwowe jest przekazywane Jeżeli przez włókna asybilne to jest szybki.

Gość hnjdfsa
skany ci wysłała? 2 lo ? a niedawno pisałaś ,ze masz 16 lat :( dziwneee..

Gość arcymoderator Kafe
prostaglandyny

Ile mam lat, to moja sprawa, na kafeterii wcale nie muszę podawać prawdziwego wieku. ;) Zresztą skany nie są dla mnie, ale pomagam w ich rozszyfrowaniu. ;) Bardzo dziękuję pewnej pomarańcze za wysłanie mi treści tej lekcji! Jestem ogromnie wdzięczna, bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo mocno dziękuję! :D 😍

Gość arcymoderator Kafe
spox :-D

Gość hnjdfsa
i tak sie wkoncu wkopiesz ,,projekcie'' nie przecze ,ze mnie wkurwiaszzz strasznie i irytujesz..

Gość hiahiahiamm
mnie też w pyte wkurwia!! :D haha, chyba większość wkurwia xD

Gość hnjdfsa
by se mogła iść precz

Co z Tobą kobieto? Jaki projekcie? Skoro tak Cię to usatysfakcjonuje, to mam 16 lat, a skany są dla bliskiej mi osoby, która ma mnóstwo nauki i rozszyfrowaniem lekcji przesłanych przez jego koleżankę z klasy, a moją przyjaciółkę postanowiłam zająć się ja. ;) Jeszcze jakieś problemy?

Gość hiahiahiamm
no cała ty jesteś problemem. i jak widzisz jesteś strasznie działająca na nerwy !

Ludzie, puknijcie się. Nikogo nie obrażam (nie licząc tej nieszczęsnej Nicole), staram się być pomocna w miarę możliwości i z nikogo nie stroję sobie żartów. Natomiast Wy przyczepiacie się do absolutnie wszystkiego w mojej osobie, ponieważ darzycie mnie swego rodzaju zawiścią. Skąd się ona wzięła? Nie wiem, ale jestem pewna, że jest coś takiego, przez co czegokolwiek bym nie zrobiła, czy nie napisała - będziecie mnie tępić.

Gość hiahiahiamm
bo jesteś wkurwiająca, po ludzku nie rozumiesz?

Rozmowa z Tobą przypomina raczej dyskusję ze wściekłą małpą, niż normalnym człowiekiem, toteż z tym "ludzkim" to bym się kłóciła. 🖐️ Bywam, żegnajcie i zastanówcie się nad sobą, bo aż kipicie nienawiścią, a z tych nerwów to Wam wszystkim żyłki w dupskach popękają. 🖐️ Dopiero teraz jestem wkurwiająca, wcześniej nie zniżałam się do Waszego poziomu. ;)

Gość ggwrWEEE
właśnie dlatego jesteś wkurwiająca bo z siebie dorosłą robisz a na dodatek szczycisz się swoją chorobą psychiczną

Gość nie jest chora i razej
sie nie szczyci-chora zupełnie inaczej by gadała wierz mi