Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka2010

brak owulacji???????proszę o pomoc

Polecane posty

Gość kotka2010

moja sytuacja wyglada tak ,po urodzeniu pierwszego dziecka bralam tabletki antykoncepcyjne przez 5 lat , w marcu tego roku 2010 przestalam brac gdyz zamiezalismy z mezem starac sie o drugie dziecko,ze wzgledu na nieregularny cykl biore teraz duphaston od 16 dc do 25dc .duphaston biore juz 5 miesiecy,wspólzyjemy z mezem bardzo regularnie,ale z naszych starac nic nie wychodzi,a pozatym staram sie obserwowac moj śluz i jak dotej pory przez 7 miesiecy nie miałam sluzu plodnego,i ogolnie niepłodnego sluzu tez mam malo mimo ze biore wiesiołka na zwiekszenie śluzu ,stosowałam tez testy owulacyjne ktore nie wukazały owulacji czy jest to mozliwe ze jestem teraz bezplodna mimo ze urodziłam jedno dziecko?????jak sobie poradzic z ta sytuacja prosze o rade

Ja proponuję zbadać prolaktynę. Nie martw się bezpłodna nie jesteś tylko niestety po odstawieniu tabletek anty hormony warjują,którychś możesz mieć za mało albo za dużo i to dlatego nie możesz zajść. Idz do lekarza i poproś o skierowanie na badania poziomu hormonów i się wszystko wyjaśni. Głowa do góry!