Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomek1323434

Seks z dziewczyna

Polecane posty

Witam Was serdecznie ! Mam do Was takie pytanie. Najpierw krótko sie przedstawię. Jestem Tomek, mam 19 lat i jestem ze swoją dziewczyną już 7 miesięcy. Od niedawna z dziewczyna postanowiliśmy zrobić kolejny krok w naszym związku. Mianowicie chodzi o seks. I Tu pojawia się problem. Gdy chce kochać się z dziewczyną mój penis na samym początku jest ok, twardy i godowy do działania. Ale po krótkim czasie pieszczot, pettingu "obwisa" i nie mozna nic poradzic : ) Proszę Was o pomoc. Co Podziałać ? Dziewczyna rozpalona a ja nic nie mogę poradzić ?! Czy może to być spowodowane częstą masturbacją ( prawie codziennie) ? Dzięki wszystkim za jaką kolwiek pomoc i pozdrawiam : )

Gość fafafafara
bardziej chyba stresem przed samą "akcją"

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moze byc od stresu, moze byc od masturbacji ;) skoncz z jednym i drugim a sie przekonasz ;)

Gość upupuppppp
trzeba bylo kurwa tyle nie trzepać. teraz masz problem, bo penis sie przywyczail do jednego rodzaju pobudzenia i lipa. Stres moze byc swoją drogą... niestety wiem zdoswiadczenia ze bedzie ci się to tylko pogłębiać. przed każdym zblizeniem będziesz się stresował co raz bardziej i ciągle będziesz o tym myslał czy Ci stanie czy nie. Przerabana sprawa. Całe szczescie że nie jestem facetem :P Polecam seksuologa. im szybciej, tym lepiej ;)