Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anisia_1986

proszę o pomoc!!!

Polecane posty

Gość kotka2010
pierwszy objaw to brak okresu ,no a poznie to bolesnosc piersi,mdłosci .jesli chodzi o po jakim czasie one wystepuja to roznie kazda kobieta inaczej i w innym czasie odczuwa objawy ciąży zazwyczaj objawy ciąży zaczynaja sie od 2-3 tygodnie od zaplodnienia,niektóre kobiety sa czesto zmeczone i senne,a inne nic nie odczuwaja ,najlepszym sposobem sprawdzenia czy sie jest w ciazy jest test ciazowy ktory robi sie tak 10m dni po zapłodnieniu

JA WŁAŚNIE 24 .10 powinnam dostać okres ! ale o tylko jeden dzień , od jakiś dwóch tygodni bolli mnie podbrzusze , sutki mam nabrzmiałe i bolące ! nigdy "tak" nie miałam ... więć nie wiem co się dzieję ??!!

test,,, ;-) wolę poczekać 4.11 jestem umówiona na usg;-) chciałam troszkę poczytać waszych opinii na "tan" temat ! POZDRAWIAM ODPISUJCIE JEŻELI COŚ WIECIE!;-)

tylko ,ze nigdy nie miała objawów dwa tygodnie wcześniej ,,,, przed okresem, mnie tylko piersi bolą, a nie sutki,,, dostaję okres i nawet nie wiem o tym !

Gość ala ms kociaka
A skad ktos ma wiedziec czy jestes w ciazy. Zrob tes to sie dowiesz . Irytujace sa takie pytania, czy jestem w ciazy?......

Gość nikaja
zrób test co my wrózki jestesmy u kazdej kobiety objawy ciązy mogą byc inne

do ala ms kociaka nie napisałam ,że macie mi macie mi napisać ,czy jestem w ciąży,,, tylko czy te objawy mogą wskazywać na ciąże ! ZDAJĘ SOBIE SPRAWĘ ,ŻE WRÓŻKAMI NIE JESTEŚCIE !

Gość nikaja
objawy ktore podalas moga rowniez swiadczyc o zbliajacym sie okresie tez czesto tak mam i nie musi to oznaczac koniecznie ciązy ajk sie juz tak marwisz to zrób badanie krwi na bete

ja nie miałam nigdy objawów przed miesiączką, dostawałam nawet nie wiedziałam kiedy! no i to jest powód ,,, dla którego piszę!

Gość nikaja
zrob badanie krwi to sie dowiesz