Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfjgfhgfk

CZYM KARMIC 7 tyg KOTKĘ ?

Polecane posty

Gość jfjgfhgfk

J.w Sucha karma jej srednio pasuje, mokra to samo... Najchetniej jadlaby tylko gotowanego kurczaka, ale boje sie ze to nie dostarczy jej niezbednych skladnikow do prawidlowego rozwoju. Juz nie wiem czym ja karmic... Dostawala Animonde sucha i mokra, zmienilam na Royal Canin - troche bardziej jej chyba smakuje, ale nie zjadla zalecanej dziennej porcji , na to nie ma nawet szans...

Gość calliope
moj kot jak byl maly nie chcial jesc nic innego jak smietane :D kociej karmy do tej pory nie rusza.

póki jest taka malutka, to dawaj jej to, co chce jeść, bo nawet 2 dni bez jedzenia (z grymaszniem) mogą jej poważnie zaszkodzić mięso gotowane jest dobrą karmą dla kota, byle nie w soli i innych przyprawach kulki mieszaj może z puszką dla małych kotów albo rozmaczaj w wodzie/rosołku z puszki (rosołek robi się dodając wody do kociej puszki z mięsem w galaretce - moje koty to uwielbiają, zawsze dolewam tyle wody, żeby z miseczki dało się trochę wychłeptać)

Gość jfjgfhgfk
Wiadomo, ze nie przyprawiam jej miesa, po prostu je gotuje bez dodatkow. Kotka rozrabia, ma duzo energii, zreszta wet ze powiedzial ze jest zdrowa, ale wlasnie skubnie troche i juz jest "najedzona".