Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosz12303031

MATKA - normalnie MASAKRA!

Polecane posty

Gość milosz12303031

witajcie - juz nie wiem co mam robic, moze wiec tutaj znajde jakas odpowiedz lub chociaz podpowiedz... otoz nie wiem jak to sie moglo stac - ale polozylem sok dla niepozoru na stole, ktory mialem podac swojej dziewczynie, no wiecie, na rozluznienie... na ochote - ale wypila go moja mama [170cm, 65mg, ladne piersi, blond, zadbana - ogolnie nawet moi rowiesnicy sie na nia jaraja]. potem zabierala sie za mnie, chciala mi ssac, lapala mnie w to czule miejsce:) nie powiem - ze mi nie stanal, bo az mialem w pewnym momencie ochote ja zruchac, ale jakos nie moglem... a teraz - z punktu widzenia czasu - chcialbym to powtorzyc... generalnie - czy jaraja was nie raz mamuski - o ile macie "ladne" mamy:) lub kobiety w tym wieku...

Gość milosz12303031
Dodam, że mojego tatę bardzo podniecam i często zabawia się ze mną analnie. W naszej rodzinie to normalka. Ale jeszcze nigdy nie robiłem tego z moją matką. Co teraz zrobić ? dalej się rżnąć z tatą przy przerzucić się na mamusię ?

Gość milosz12303031
stop podszywom!

Gość milosz12303031
Kocham parówkowych skrytożerców i niespodziewanych wypijaczy drinków nie dla nich 🖐️

Gość to moje życie
najlepij wszystkich wyruchać w koło =jak tak robie

Jestescie zboczeni KAZIRODCZOWICZE przeciez to ciezki grzech uprawiac sex w rodzinie. Czy juz nie macie innych mozliwosci???

Gość dzieciakowi sie nudzi
od razu widać że to prowokacja tylko że marna :o