Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byla dziewczyna eks chlopaka

czy moze mi ktos powrozyc? pytam serio...

Polecane posty

sama sie interesuje tarotem i troche sobie wroze czasem, ale wciaz nie znam znaczen kart na tyle, by wszystko odczytywac wlasciwie. moglby mi ktos polozyc karty?? to wazne, jest w moim zyciu cos co mnie dreczy.

Gość wróż bartłomiej
ja ci chętnie powróżę :)

ale serio czy to zarty:P wybacz, ze sie upewniam, ale .. no wiec czy moj eks wroci do mnie.. ? ostatnio ciagle mi sie sni.. bardzo bym chciala zeby wrocil, choc rozstalismy sie w dziwnej atmosferze.. prosze sprawdz to dla mnie. czy potrzebujesz jakis danych?

Podświadomie, mimo, że rozstaliście się w dziwnych okolicznościach, chciałąbyś aby On do Ciebie wrócił. I wróci - moje karty tak mówią. ;)

ja chcialabym.. nawet swiadomie.. ale jak wytlumaczyc, ze wczesniej karty pokazywaly ze aboslutnie nie wroci.. ? bo oczywiscie juz wczesniej to sprawdzalam.. mozesz sprawdzic kochana Moe w jakich okolicznosciach to nastapi, czy duzo wody jesscze uplynie? niedawno sie do niego odezwalam, napisalam smsa ale to olal :? w ogole mi wychodzi w kartach ze on kogos teraz ma, czy to prawda?

mozesz sie dopytac Moe czy to on sie odezwie? i czemu nie odp mi na tamta wiadomosc? baardzo prosze i nie bede CI wiecej zawracala glowy 🌻

ok dziekuje stokrotnie :* oby sie spelnilo..