Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie studentka

Nie zaliczylam semestru jak to ukryc przed rodzicami?:(

Polecane posty

Gość juz nie studentka

Jest mi wstyd bo studia sa latwe i w dodatku zaoczne. Boje sie powiedziec rodzicom bo to oni mi placa za studia, wstyd mi powiedziec chlopakowi:(

Gość już nie studiujesz?
To raczej tego nie ukryjesz.

Gość juz nie studentka
Oblalam jeden przedmiot ale jego nie moge powtarzac, musze powtarzac caly semestr:(

Gość wwwwwwwwwwoookkk
spadaj

Gość yyyy, większość?
sesja poprawkowa trwa nawet do połowy listopada, jeśli ją sobie przedłużysz, ćwoku.

"eee... która szkoła ma zaliczania semestrowe./poprawkowe pod koniec października? ;D" U mnie na wydziale zazwyczaj można było poprawiać mniej więcej do końca października. Pisało się podanie o przedłużenie sesji i po sprawie ;)

Perwersja -> tylko jeśłi ktoś potrzebuje przedłużenia to faktycznie się nie nadaje na kierunek skoro potrzebuje więcej czasu na naukę.

Nie generalizuj. Wiele jest osób, które jednocześnie pracują i brakuje im czasu na naukę. U mnie akurat było bardzo dużo leserów ;)

Gość dnnnfndjfjdndncnnf
idź się na chaić

wiesz kiedys slyszalam taka opowiesc, nie wiem gdzie , ale to zabawne i moze ci pomoc..... Dokladnie jak u ciebie studentka oblala przedmiot , czy semestr i bala sie rodzicow, wiec napisala do nich list, albo im powiedziala tak......, ze w sumie u niej ok , ale rozstala sie z chlopakiem jest w ciazy i narkomanka i ma hiv i jeszcze kilka rzeczy dosc przykrych , a na koncu dodala, ze to nie prawda , ze w sumie ok , ale oblala semestr no i z calego napiecia i przejecia rodzicow nici , bo sie ucieczyli, ze to wszystko nie jest prawda , no a coz oblany semestr w porownaniu z tym co wczesniej uslyszeli to pestka, a ona dodala ze bala sie powiedziec , taka to historia moze ktos zna ja dokladniej, powodzenia i pamietaj oblany semestr to nie jest koniec swiata , glowa do gory, sprobuj ublagac moze sie uda cos poprawic , przedluzyc , jakis dodatkowy egzamin, a jak nie to trudno zaliczysz ten semestr jeszcze raz , bedzie ok pozdrawiam i doradzam porozmawiac szczerze z rodzicami

Gość bo tak jest
schowaj leb w piasek