Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Zwierz...

Spotkałybyście się z kimś takim?

Polecane posty

Gość Typowy niewzruszony
a za powyżej zamieszczony podszyw daję 8/10 i ciche brawa oraz uścisk ręki pana prezesa

Gość Typowy niewzruszony
na więcej nie liczę:D

Gość Typowy niewzruszony
mógłbym ci jeszcze dać gołą doopę w pysk, ale nie chce mi się od biurka wstać

Gość Typowy niewzruszony
gołą doopą, koorva :O

Gość Typowy niewzruszony
Juz lecę mój panie:D pod biureczko padam:D

kolego nie warto tu wklejac takich fotek i proponować konkretnych spotkan bo 99 % ludzi tu to zakompleksione debile którzy z zesem maja do czynienia raz na miesiac albo i wcale na czele z perwersj aktra m atyle z perwersja wspolnego co moja babcia - obserwujac to forum dochodze do wniosku ze tu poorstu nie ma konkretnych ludzi tylko gawędziarze

Gość Typowy niewzruszony
cezar za to z zezem ma do czynienia dzień w dzień :D wyjdź, kolejna spierrdolino nieprzystosowana do życia w społeczeństwie

dobra dupa, moglabys przynajmniej czytac ze zrozumieniem. "Co do całej reszty, jaki jestem itd. to chyba najlepiej zweryfikuje spotkanie, bo tutaj każdy może sobie napisać niestworzone rzeczy, które mają się nijak do rzeczywistości". kwiat kaktusa. celowo nie umieszczam tutaj oczu, czy twarzy, zeby zachowac stosowna anonimowosc. Arpad. Klapki, moze i calkiem zabawne, sam sie troche z poczatku posmialem jak poczytalem komentarze, ale niektorzy potrafia sie o nich wypowiadac w agresywnym, zaczepnym tonie. jak dla mnie, to mozecie robic to dalej po po mnie to zwyczajnie splywa. Co do penisa to jest 19cm dlugosci 15 cm obwodu. Dlugosc mierzona od gory w pozycji stojacej. Bardzo go lubie i jestem tez troche prozny, bo lubie te go typu komentarze dotyczace jego rozmiarow, bo pisaniem mi go nie zmniejszycie :)

Gość lllliiilllaaaaaa
ja moge spelnic twoje wymagania ale nie podobasz mi sie.jak wyzej zbyt chlopieca sylwetka,zero miesni.ja sama nie jestem pieknoscia i moglabym schudnac wiec pics nie bedzie.a penis jest ok.

Gość Typowy niewzruszony
zwierz lubi go pewnie na tyle, że sam sobie obcionga z siarczystym pouykiem :D

Gość Typowy niewzruszony
koorva, ogólnie to kolejny przegraniec w stylu Florka, czas stąd spierrdalać

A TEN ZWIERZ TO CHYBA ZBOCZEK JAKIS, JA TEZ SPADAM Z TEGO TOPIKU SA INNE NAPRAWDE WARTE CZASU I UWAGI

Gość Typowy niewzruszony
Lubie być spiertoliną:D Matko, zarzz muszę sie dokształcić, bo nie wiemj kim jestem😭 co za los

Gość Typowy niewzruszony
popraw się :classic_cool:

Gość Typowy niewzruszony
kaca mam:classic_cool: nie dobijaj co

Gość Typowy niewzruszony
co piłeś?

Lila, nareszcie jakas konstruktywna wypowiedz. Widze, ze faktycznie moglem i i pewnie zrobie sobie zdjecie pod ładne ukazanie przedramienia, ale zamieszczje je juz raczej tylko na typowej stronie z tego rodzaju anonsami. Atletyczna sylwetka to calkiem cos odmiennego od kulturystycznej.

Gość Typowy niewzruszony
as:classic_cool: beherowke ale pierwszy raz mnie po niej trzesie😠

Gość no co za moron
jesteś cherlawym łysiejącym tumanem i zrozum to wreszcie, atletyczna sylwetka jest daleka od chudawych łapek, zapadłej klaty i piwnej opony jaką prezentujesz

"Widze, ze faktycznie moglem i i pewnie zrobie sobie zdjecie pod ładne ukazanie przedramienia, ale zamieszczje je juz raczej tylko na typowej stronie z tego rodzaju anonsami. " Zdjęcie wcale nie musi ukazywać Twojego ciała :o Najciekawsze anonse to wcale nie te z kutasem na wierzchu, ani nawet nie z sylwetką... :o

Gość Typowy niewzruszony
swiete slowa piszesz Ty nade mna wpierw poznanie a pozniej nanaan:classic_cool: obcowanie ze sprzetem