Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Zwierz...

Spotkałybyście się z kimś takim?

Polecane posty

Gość Typowy niewzruszony
a, sory panią bardzo beherovka? :O nie muszę nawet mówić, że przegrałaś pijąc co ziołowe badziewie, stosowane jako lekarstwo na problemy trawienne

Gość Typowy niewzruszony
dobra, moze i jestem mało istotnym spustem murzyńskiego wodza, ale mam swoją godność i spierdoliną nie dam się nazywać... Podoba mi sie knażka kolesia i tak demonstruję swoją zazdrość, jak bym tyko mógł się do niej dobrać to chpał bym ją to same cooole do białości, a kiedy był by już gotowy zaprosił bym go pomiedzy moje lekko grzybiczne pośladeczki, rapa i spora ilość kału zapewnia super poślizg, a po wszystkim lodzik, czułe słowka i pocałunki :P ave fekal

Gość kwi@t k@ktus@
jak poznałam mojego faceta to nie było "cześć" i kutas na ławę, tylko wstep, kolacje, flirt i po 3 latach dopiero

Gość Typowy niewzruszony
:O wioedziałam, ze cos jest na rzeczy:classic_cool: to lekarstwo?:classic_cool: no popatrz mnie zaszkodzilo:classic_cool: az juz nic ze slowacji se nie przywioze:O

Gość matmat
haha kolego kochany koło atletycznej budowy ciała to Ty nawet nie stałeś! Atletyczna budowa ciała to.... a szkoda gadać... zobacz w lustro... no właśnie to nie taka....

Gość dobrze cie podsumowal
ten niewzruszony - pissda jestes, a nie samiec, juz o alfa nie wspominajac :D

Gość Typowy niewzruszony
błędy dyskwalifikują wcześniejszą żałosną próbę podszywu, won a ze Słowacji to się piwo przywozi, a nie jakieś ziołowe napary Cioci Halszki

Gość Typowy niewzruszony
natomiast z Czarnobyla przywożę mleczko coole rosna jak na drożdżach, dlatego mogę się pochwalić penisem -6 cm i jądrami o wadze 12 kg

Gość Typowy niewzruszony
No. ja nie miec veny:d ale przynajmniej pion trzymac:O błedy ograniczac Typowy, od piwa to oponka rośnie😭 ide zakopac się pod koc, bo :o nawet ten temat o parówce przestał mnie pociągać 🖐️

Gość Typowy niewzruszony
w doopę tam z oponką, każdy ptaszek ma mieć daszek, ta złota zasada mi przyświeca wuppertalam ku żyliszczu, zatem chooj wam wszystkim w gardło

Macie rację. Może faktycznie za bardzo akceptuje swoje ciało i wypada nad nim popracować. Włosy pod pachami nie są rude i o ile nie jestem metroseksualny to i tak je w najblizszym czasie mialem zgolic ze wzgledow higienicznych, a czasem nawet komfortowych. Jak macie jeszcze jakies uwagi to smialo, mozecie sobie po mnie pojezdzic, byle by konstruktywnie. Wprawdzie, nie bedzie mi tez przeszkadzac, jak posluzycie sie w tym celu epitetami i inwektywami, tyle, ze to po mnie splywa, no ale pewnie sami sie tak mozecie dowartosciowac.

W takim razie dorzucam i swoje do woreczka. Nie podobaja mi sie chaszcze w kroku. Tzn wloski mogą być , ale nie jak u janosikowej Maryny warkocze. Moze zrób na dole długość jaką masz na czaszce?

Gość Typowy niewzruszony
Durniu:classic_cool: po co mi daszek skro nawet nie urosł mi ptaszek:classic_cool: za to rozklapiocha mnie chojnie obdarwoano ale jestem miekka dziś:O jeszcze raz, głupia pauko stzrała🖐️

Gość kamilka78
słaba rzeźba no i te klapki... :O poćwicz trochę ot pogadamy!

"ale nie być taka może kompromis .. jedna zgolona druga nie " :D :D :D W sumie to mi to wisi ;) Mam to czego potrzebuję ;)

Gość skąd się tacy biorą?
masakra

pytasz , czy bysmy sie spotkały więc ja bym sie nie spotkała

I tak zgole, tak samo jak nie zrezygnuje z klapek. Co do ciala, to rzeczywiscie moglem stanac wyprostowany i napiac biceps, bo nie jest az tak tragicznie jak tutaj piszecie. Co nie zmienia faktu, ze silownia i tak sie przyda. Na domina, wcale nie trzeba wygladac, wystarczy osobowosc i glos.

Jak byś był takim samcem alfa jak sie opisales na 1 stronie to nie uleglbys tak latwo :O kafeteryjnym ludkom. Oni są w stanie wmówic wszystko i jak widać ciągle im sie udaje. Ktos juz to napisal, jestes mameja nie facet.

W ogóle po co zamieściłes tu topik i zdjęcia? Chcesz się dowartosciowac, czy co? Z tego co piszesz nie sprawiasz wrażenia faceta, który potrzebuje się dowartościowac.

koleś - więcej lasek by na ciebie poleciało, jakbys jednak zdjął te klapki. Nie słyszałeś , ze kobiety zwracają uwagę na buty faceta?