Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenna dziewczyna

Czy "playboy" może się zakochac w tej "jedynej"?

Polecane posty

Gość wiosenna dziewczyna

Czy tacy faceci naprawdę się zmieniają, gdy trafią na właściwą kobietę-którą sobie wymarzyli? Faceci, którzy szybko jedną czy drugą się nudzą, prowadzą krótsze i dłuższe romanse, korzystają z każdej okazji żeby poflirtować -itd. -czy oni potrafią być kiedyś wierni jednej kobiecie? bo wreszcie się zakochują? Taki narcyz z charakterem Piotrusia Pana? Wlasnie się z takim spotykałam i sie zastanawiam czy on kiedykolwiek znajdzie swoją wymarzoną... chciałabym przewidzieć przyszłość...

Kazdy facet jak sie zakocha to mu sie priorytety nagle zmieniaja;-) z tym ze zwykle na jakis czas...;-) ale dalekobym byla od zyczeniowego myslenia typu - to ja jestem ta jedyna i tylko patrze jak sie zmieniasz kochanie;-) z reszta nie roizumime takich kobiet - spotykasz sie z flirciarzem a jednoczesnie masz nadzieje ze on sie zmieni? wez sobie znajdz innego najlepiej;-) to tak jakby sie potyc z brunetem w nadziei ze przefarbuje sie kiedys na blond;-)

Hefner kocha kolejne wcielenia blond ideału. Czyli w sumie jedną kobietę.

Gość 24latakaaa
kiedys tez sie w takim kochalam...ale byłam wlasnie jedną z wielu....potem sie podobno zakochał....byl z nia ponad 2 lata ale co z tego jak w tym czasie umial do mnie dzwonic,pisac slodkie eskie itp.i wiem ze nie bylam jedyna.Czy zdradzil fiz.swoja dziewczyne?nie wiem chyba nie ale dla mnie flirt to juz jakas zdrada...oni sie raczej nie zmieniają...

Gość wiosenna dziewczyna
Spotykałam się ale to już przeszlosc. Tak-priorytety na chwile mu sie zmieniły, ale po paru tygodniach znowu to samo... (znowu bo juz raz przestaliśmy się spotykać dwa miesiące właśnie z powodu jego flirtowania, potem okazało się że żadne nikogo nie poznało i znowu mieliśmy krótki romans) Każdy ma prawo do szczęścia, on 37lat na karku (ale wygląda na maks.33) i pewnie chce silnej, niezależnej kobiety najlepiej z moim wieku-25lat.

Gość Typowy niewzruszony
Brumki nie ora nikt:classic_cool:

Gość wiosenna dziewczyna
jego kumpel ostrzegał mnie przed nim tak jakby z góry zakładał że nic z tego nie wyjdzie, powiedział nawet "on nie traktuje kobiet fair" ale mnie on po prostu pociągał, bym żałowała gdybym z nim nie poromansowała;)

hahahah ;-) ja mysle ze on moze chce wielu milych i mlodych kobiet ;-) nejlpeij kolo 19 lat anie silnej 25-latki;-) hahahaahahaahah koles jest zaprawiony w bojach 0- i juz masz 100% pewnosci ze nie jestes ta "jedyna" - przynajmniej dla niego;-) z reszta nie kazdy wyznaje zasade zew zyciu trzeba spotkac ta jedyna/jedynego

Gość Typowy niewzruszony
Dlatego tak nie lubię wiosny:( kojarzy mi sie z ...rozumiesz teraz Brumko;)

To zależy od wychowania, jeżeli ktoś szuka tej jedynej, a w między czasie się dobrze bawi, to może się zmieni. Jeżeli nie, to nie, bo to kwestia podejscia i chęci.

Nie rozumiem. Mnie maj się kojarzy z całkiem dużą ilością przyjemnych rzeczy.

Gość to i owo balonowo
ja jestem z byłym playboyem już ponad 4 lata. na początku nie chciałam się z nim wiązać, bo znałam jego charakter i 'dokonania', ale on sam długo o mnie zabiegał i jak to stwierdziła kiedyś 'znalazł to, czego szukał :)

Gość wiosenna dziewczyna
Nie mam cech jego wymarzonej kobiety, mówił mi nie raz że takiej szuka, ale że jest już w takim wieku że teraz mu się nie spieszy. Miał już kilka dłuższych związków... Gdyby faceci wyglądali jak ten, on jest bardzo podobny: http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/archive/2008/06/13/peter-andre-and-daddies-sauce.aspx to naprawdę nie byłoby innych związków jak 37latkowie z 20stkami;)

Hmm... Tylko to się wtedy narcyzm nazywa. Ale chyba playboy może być narcyzem?

ale łowilam wtedy stacjonarnie i troche nudno bylo, zdecydowanie wole czestsze ruchy wedka w wartkiej wodzie :D

"były playboy" to ciekawe. Kiedy zaczął być playboyem w czasie przeszłym?