Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imprezowwwaaa

zwiazek a zabawa

Polecane posty

Gość imprezowwwaaa

Byalm ponad pol roku sama i pochlonelo mnie towarystwo, znajomi, imprezy i z reszta wiaodmo :) teraz zaczelam zwiazke i... kurcze brakuje mi tego, choc z drugiej strony wiem jak mi brakowalo kogos bliskiego gdy bylam sama. Po prostu tesknie teraz za tymi wyjsciami z domu a z drguiej strony moj facet nie jest taki rozrywkowy jak ja i tez jest z innego klimatu niz moi przyjaciele. Jka to pogodzic? Chce sie jeszcze bawic,ale tez nie tracic zwiazku.

Gość a.owszem
wychodzić sama?

Gość wodnik i bliźnięta
nie możesz umówic sie z koleżankami? on nie wychodzi z kolegami?

Gość imprezowwwaaa
jesli wychodzilam sama to bywalo fajnie, laetez zdazalo sie, ze czulam, ze mi go brakuuje, bo nie moge wrocic uwagi na kogos nowego skoro jest zajeta. Znwou jak jestem z nim to siedzi przy stoliku i zamula, nie chce ze mna tanczyc. Ja lece sie bawic, nie jeden pan do mnie podbija, ale mimo, zemoj chlopak mowi, ze nie jest zazdrosny tro po jego spojrzeniu wiem, ze go to gryzie, ze mam powodenie

Gość wodnik i bliźnięta
nie przesadzaj. rozgranicz czas z nim i czas dla siebie, koleżanek. w jeden taki wieczór w tygodniu chyba nic Ci sie nie stanie ;)

Gość imprezowwwaaa
:47 [zgłoś do usunięcia] wodnik i bliźnięta nie możesz umówic sie z koleżankami? on nie wychodzi z kolegami? Niewychodiz, bo wszsystcy juz sie pochajtali lub maja stale dsziewczyny. Poza tym on mam malo czasu wolnego. A taka jest prawda, ze ja wychowalam sie wsrod mezczyzn i nie mam kolezanek. Teco mialam to tez zalozyly rodizny lub maja stalego partnera. Zostala mi jedna kolezanka i masa kolegow. Bez podtekstow, moi koledzy raktuja mnie jak siostre lub dobrego kumpla,ale ciezko to wyjasnic chloapkowi, ktory wchodzi w nowe otoczenie... czyli moje zycie

Gość imprezowwwaaa
przepraszam za bledy ale klawiqatura mi szwankuje

Gość wodnik i bliźnięta
no to nie wiem. spróbuj wkręcić go w Twoje towarzystwo. a jak nie to facet nie ma prawa zabraniać spotkań z przyjaciółmi. skoro on nie wychodzi to nie znaczy, że Ty też nie możesz.

Gość imprezowwwaaa
a ty jestes kobieta czy mezczyzna?

Gość wodnik i bliźnięta
Kobieta