Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35latkiiiiiiiiiiiiii

35latki- czy obserwujecie zmiany w swojej twarzy

Polecane posty

np mniejsza jedrnosc skory opadajace kaciki ust, taka zmarszczke od nosa w kierunku kacika ust?

Gość tapotrzydziestce
o tak,mniej jedrna skora,zmarszczki pod oczami sie robia,i pomiedzy brwiami,oraz nosowo wargowe,ja pale tak ze moja skora szybciej sie moze starzeje,chociaz nie widac po mnie ze mam tyle lat,ale wydaje fortune na kremy,serum,maski,zele,zabiegi,botox,wypelniacze,tak starosc kosztuje,poczekam jeszcze rok lub dwa i lifting twarzy sobie zrobie

Gość s///////
własnie jestem na etapie totalnej zalamki:O grawitacja działa :(

ja mam co pradwa jeszcze 34 latka. do niedawna wydawalo sie ze nie jest tak zle. tez mam taka twarz ze daj mi mniej lat. ale ostatnnio widze juz zmainy. najbardziej wnerwiaja mnnie te zmarszczki nosow-wargowe nie sa jescze gleboki pojawiaja sie po dluzszym smianiu sie ale juz mnie wnerwiaja

Gość anette11111
ja mam 34 i od jakiegoś czasu zauważyłam że powiększyły mi się tzw. śmieszki koło oczu:-( Miałam nadzieję że będę miała cerę po Mamie) Ona prawie zmarszczek nie ma. A ja jak się sobie przyglądam to chyba niestety będę miała:-( smutne to.

Gość nieporozumienie
uuuuu kochane, a co powiecie jak będziecie miały 40stkę?? to dopiero będzie armagedon :P

jak sie usmiecham to jeszcze wygladam ok. ale jak mam taka powazna mine to masakra