Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi ...........

mam 28lat,nie mam faceta a chce miec rodzine i dziecko

Polecane posty

Ale ja nigdy nie byłem zakochany , nigdy nie byłem w związku więc brak miłości do kobiety to dla mnie żaden minus Ja też i pogodziłem sie z tym, ale temat założyła kobieta, a one inaczej na to patrzą. Jesli są same czują sie gorsze, niepełnowartosciowe.

Gość smutno mi.....................
to mysl dalej:P

Gość mmkoiklo
" Ale ja nigdy nie byłem zakochany , nigdy nie byłem w związku więc brak miłości do kobiety to dla mnie żaden minus. To tak jakby mówić komuś kto nigdy nie pływał , jaką radość daje pływanie. " God, chodzi o to, że oglądasz świat przez szare okulary, tylko w biało-czarnych barwach. To tak, jakbyś nie czuł smaku pierogów z kapustą i grzybami albo domowego sernika z rodzynkami. Jakbyś nigdy nie poczuł zapachów po skoszonej trawie i ulewnym deszczu. To życie bez życia, ciało bez duszy i ... drzewo bez sęków ;-)

Wiele osób nigdy też nie poleci w kosmos, a mimo to jakos żyje. Każdy w życiu musi zrezygnować z tego co niedostępne - w naszym przypadku jest to sfera związana ze zwiazkami.

Gość god_is_nowhereeeeee
mmkoiklo ---> ale widzisz , aby poczuć "ten smak pierogów" to trzeba najpierw tych pierogów spróbować , a ja nigdy ich nie próbowałem , więc nie wiem jak smakują i nie wydaje mi się abym cokolwiek przez to tracił. Inaczej jest z Tobą , bo Ty tych "pierogów zjadłaś już pewnie cały talerz" i brakuje Ci ich "smaku i zapachu".

Gość god_is_nowhereeeeee
Aby zachować równowagę umysłu i ciała ćwiczę jogę i zacząłem medytować. To bardzo pomaga zrozumieć siebie i otaczający świat. Pomaga także zachować wewnętrzny spokój.

Gość mmkoiklo
" Wiele osób nigdy też nie poleci w kosmos, a mimo to jakos żyje. " Kosmos do szczęścia nam niepotrzebny, a miłość owszem ... Poza tym ptaki rodzą się ze skrzydłami, aby rozkoszować się lataniem. Nam ludziom wystarczą nogi, żeby znaleźć ten kawałek szczęścia.

Niektóre ptaki nigdy nie będą latać, np. te w klatkach. Tak samo ludzie - nie każdy może być szczęśliwy.

Gość onaaaaaaaaaaaa
w naszym przypadku jest to sfera związana ze zwiazkami. w naszym czy w Twoim? mow za siebie:P

Gość mmkoiklo
God, ależ ja rozumiem, co chcesz przez to powiedzieć :-) Chodzi o to, że wiele tracisz ... ... i nie zmieniaj mi płci ;-)

Gość onaaaaaaaaaaaa
good pokaz mi swoja fotke:) chce cie zobaczyc

Gość mmkoiklo
" Niektóre ptaki nigdy nie będą latać, np. te w klatkach. Tak samo ludzie - nie każdy może być szczęśliwy. " Zanim trafiły do klatek, wcześniej zaznały wolności. Człowiek, jako jedyna żywa istota może wpływać na swój los i mądrzy tego świata tak właśnie robią, bo znają jego prawa i nie tracą czas na użalanie się nad sobą tylko działają.

Gość Sama na zawsze
Ja wiem jedno - szukać już nie zamierzam. Uważam, że jestem za to wszystko za stara, na miłość, motyle w brzuchach, namiętny sex itp. Na to wszystko był czas kiedy miałam 20 lat. Teraz jest tylko praca, dbanie o to, żeby było co do garnka włożyć i nie musieć siedzieć przy świeczce. Szkoda tylko, że nie będę miała z kim dzielić szarości dnia codziennego, kłotni z szefem, długiej kolejki do lekarza, ceny paliwa, koloru zasłonek.... A teraz drodzy samotni kładę się spać do zminego, pustego łózka, w pustym zimnym domu... Pa.

Człowiek, jako jedyna żywa istota może wpływać na swój los To największe kłamstwo jakie kiedykolwiek wymyślono. Tak naprawdę człowiek już od urodzenia jest uzależniony od innych ludzi i ich działań.

Gość god_is_nowhereeeeee
onaaaaaaaaaaaa ---> przecież wiesz , że zdjęcia nie pokaże tutaj. Chcesz aby mnie ktoś rozpoznał i później wytykał palcami , że piszę na babskim forum ? A tak swoją drogą to po co Ci moje zdjęcie ? Sama na zawsze ---> hehe to Ty nie masz ogrzewania ? A tak poważnie to niewielu jest facetów którzy potrafią rozgrzać kobietę do czerwoności ;) więc się nie przejmuj , że masz zimne puste łóżko itd.

Gość mmkoiklo
" To największe kłamstwo jakie kiedykolwiek wymyślono. Tak naprawdę człowiek już od urodzenia jest uzależniony od innych ludzi i ich działań. " Dopóki będziesz uważał to za kłamstwo, tak długo będziesz musiał być uzależniony od innych.

Gość fzdkfsd
czy wy wszytskie kobiety myslicie ze maz i dziecko gwarantuje szczescie w zyciu? a to zaskocze was ze nie, jak patrze na moja przyjaciolke to wcale jej nie zazdroszcze, wyszla za maz bedac w ciazy z wielkiej milosci, obecnie nie pracuje bo wychowuje dziecko, maz zarabia grosze jak na 3 osobowa rodzine, ona do pracy isc nie moze poki nie wychowa dziecka, a siedzenie w domu bez pracy wcale jej nie odpowiada, wrecz powoduje klotnie z mezem bo jej odwala, a mi zazdrosci ze pracuje, wielka milosc po niecalych 2 latach malzenstwa przeszla w jedna wielka rutyne, nie wszystko zloto co sie swieci!

Naprawdę uważasz, że nie zależysz od innych ludzi? Udowodnij - przestań brać pieniądze od pracodawcy.

Gość mmkoiklo
Indianie żyjący w dżungli amazońskiej nie nie biorą pieniędzy od pracodawcy, baa, nawet nie wiedzą kto to taki :-) Poza tym, nie zrozumiałeś mnie. Miałem na myśli, że możesz wpływać na swoją rzeczywistość ... właściwie to od urodzenia to robisz tylko nie jesteś tego świadom.

Gość ja mam to samo niestety
Dlatego ja jestem sama bo nie będę z nieudacznikem, który nie da rady zarobić na rodzinę i dzieci gdy ja będę zajmować się dzieckiem. Prawda jest taka, że miłosci nie wlożysz do gara. Poza tym, ja nie bedę siedzieć w domu i gotować obiadków bo to mi nie da szczęscia. Życie w pojedynke może być fajne, ale ludzie to stworzenia stadne i nic na to nie poradzimy, że mamy w sobie tak pierwotny instynkt jak chęc bycia razem.

Gość mmkoiklo
" Dlatego ja jestem sama bo nie będę z nieudacznikem, który nie da rady zarobić na rodzinę i dzieci gdy ja będę zajmować się dzieckiem. " I tu się zaczynają warunki, a w miłości ma ich podobno nie być :-) Jak dostaniesz strzałą Amora, to nie będziesz ich stawiać :P

Gość mam podobnie.......
hmmm ja mam prawie 27 lat i tez jestem sama. nie chce juz dluzej ale nie wiem jak to zmienic. juz wiem ze wyglad to wszystko co potrzebne w znalezieniu faceta. portale randkowe jakos mi nie odpowiadaja, na imprezach poznaje albo duzo mlodszych (bo wygladam na mniej lat niz mam) albo zjaetych (a to mnie nie interesuje) i juz nie mam pomyslu co zrobic by w koncu kogos poznac

Gość mmkoiklo
" juz wiem ze wyglad to wszystko co potrzebne w znalezieniu faceta. " Żartujesz sobie ? :-)

Gość DzoeStilacci
Blad? - chyba mialo byc, ze "wyglad to nie wszystko" ;) Inaczej - facet o jakim poziomie intelektualnym kieruje sie tylko wygladem podczas wyboru partnerki? ;)

Gość mam podobnie.......
o kurka mialo byc nie wszystko co potrzebne do znalezienia faceta

Gość fzdkfsd
a czy nie przyszlo wam do glowy ze jest mnostwo rozwiedzionych ludzi, niekoniecznie z dziecmi, z ktorymi tez sie mozna zwiazac

Gość 2 live 2 die
podobnie - akurat dobrze napisalas z tym wygladem

Gość 2 live 2 die
a po chuj komu ludzie po rozwoddzie?