Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi ...........

mam 28lat,nie mam faceta a chce miec rodzine i dziecko

Polecane posty

Gość DzoeStilacci
mam podobnie - ale posiadajac wiedze, ze wyglad to nie wszystko ... jednak nie rezygnuj z dbania o siebie ;)

Gość mam podobnie.......
wyglad moze i jest wazny na poczatku zeby zwrocic na siebie uwage i tyle.

Gość fzdkfsd
a po ch*j komu ludzie po rozwoddzie? typowe polskie katolickie mysle, zeby skreslac ludzi po rozwodzie

Gość mmkoiklo
" a czy nie przyszlo wam do glowy ze jest mnostwo rozwiedzionych ludzi, niekoniecznie z dziecmi, z ktorymi tez sie mozna zwiazac " " a po ch*j komu ludzie po rozwoddzie? " fzdkfsd, to podobna reakcja większości ludzi ... jak widać nie wszyscy szukają miłości :D

Gość mam podobnie.......
to wiadomo;) dbanie o siebie jest wazne dla mnie jako kobiety, czlowieka ale wiem ze to nie daje recepty na szczesliwy zwiazek. jeszcze cos musi zadzialac i tutaj juz nie wiem co

Gość 2 live 2 die
wyglad jest kluczowy bo jak sie nie spodobasz to co komu po twoim charakterze? możesz go sobie wsadzic w dupe a co do ludzi po rozwodzie to nie jest katolickie myslenie tylko lepiej miec kogos z czysta karta a nie zasranym zyciorysem

Gość DzoeStilacci
Pewnie powinnas trafic na osobe swojego pokroju, wowczas zadziala - tak to na ogol bywa.

Gość mam podobnie.......
po rozwodzie? a jak mnie tez wymieni na nowszy model?

Gość mam podobnie.......
tylko dlaczego nie moge trafic na takiego?

Gość god_is_nowhereeeeee
Ja powinienem nosić koszulkę z takim napisem: "Samotny od zawsze , samotny na zawsze" ;)

Gość DzoeStilacci
Widocznie jestes bardzo wyjatkowa i plec meska nie jest jeszcze na takim etapie rozwoju, by zapewnic Tobie odpowiedniego kandydata, badz ilosc odpowiednich kandydatow jest znikoma, co sprawia, ze napotykasz na trudnosci w znalezeniu takiego, przyslowiowa "igla w stogu siania" - to tak na pocieszenie ;)

Gość ja mam to samo niestety
"I tu się zaczynają warunki, a w miłości ma ich podobno nie być Jak dostaniesz strzałą Amora, to nie będziesz ich stawiać " Nie dostanę strzałą Amora, bo taki człowiek mnie po prostu nie zainteresuje. Nie ma takiego czegoś jak miłość przez przypadek i ta strzala Amora to nie do konca taka przypadkowa strzała. Najpierw jest zainteresowanie, póxniej zuroczenie a na końcu miłość. Nie powinno byc takiego czegoś jak milość bezwarunkowa, bo tak można kochać tylko swoje dzieci a nie partnera.

Gość mam podobnie.......
god, ta koszulka po to by przyciagnac czy wystraszyc kobiety?;)

Gość mmkoiklo
" a co do ludzi po rozwodzie to nie jest katolickie myslenie tylko lepiej miec kogos z czysta karta a nie zasranym zyciorysem " Każdy kto był w dłuższym i nieudanym związku ma zasrany życiorys, bo mu się nie udało, a oficjalnym aktem małżeństwa, to można sobie dupę podetrzeć. " po rozwodzie? a jak mnie tez wymieni na nowszy model? " Skąd wiesz, kto kogo wymienił ?

Gość mam podobnie.......
:) ale to jest bardziej smutne niz pocieszajace. wole myslec ze po prostu jeszcze go nie spotkalam ale juz nie dlugo spotkam:)

Gość mam podobnie.......
fakt nie wiem kto kogo wymienia ale jak nie on to moze miec problemy zeby zapomniec byla zone

Gość mmkoiklo
" Najpierw jest zainteresowanie, póxniej zuroczenie a na końcu miłość. " W miłości nie ma warunków i zasad, więc z góry ustalony scenariusz jest tylko w filmach. U mnie było zauroczenie, miłość i zainteresowanie ... i co Ty na to ? :-)

Gość fzdkfsd
Każdy kto był w dłuższym i nieudanym związku ma zasrany życiorys, bo mu się nie udało, a oficjalnym aktem małżeństwa, to można sobie d**ę podetrzeć. Tak samo mozna powiedziec ze jak ktos jest samotny od kilku lat to moze miec problem zeby sie odnalezc w zwiazku kolejne stereotypy, ludzie moze troche wiecej optymizmu!

mam podobnie - zgubne jest takie myslenie, bo Twoj los nie jest z gory ... przesadzony. Nic sie nie stanie, jesli sama nie podejmiesz dzialania. Jesli chcesz kogos spotkac ... to powinnas zaczac sie z facetami spotykac, zawsze majac na uwadze cechy, ktore powinien posiadac "Twoj mezczyzna" i ich u nich szukac :)

Gość mmkoiklo
" ... ale jak nie on to moze miec problemy zeby zapomniec byla zone " Ale równie dobrze Ty możesz mieć problem z usunięciem z pamięci swojego byłego, z którym spędziłaś np. 5 lat (bez ślubu) ... zatem co za różnica ?

Gość god_is_nowhereeeeee
mam podobnie....... ---> oczywiście żeby odstraszać ;). Przecież kobiety nie cierpią takich facetów jak ja - czyli bez żadnego doświadczenia w wieku prawie 30 lat :)

Gość mmkoiklo
" Tak samo mozna powiedziec ze jak ktos jest samotny od kilku lat to moze miec problem zeby sie odnalezc w zwiazku kolejne stereotypy, " Związek to związek i jeśli ludzie są ze sobą kilka długich lat i pojawiła się miłość, to taki nieślubny związek niewiele się różni od tego ślubnego.

dlaczego zaraz nie cierpią...nie wrzucaj wszystkich do jednego wora-to że dotąd nie spotkałeś nie znaczy że nie spotkasz-no chyba że nie szukasz to co innego...

Gość mam podobnie.......
Dzoe- no tak to jest madre, tylko jak ja mam ich spotykac, na portalu randkowym jakos nie potrafie, to nie dla mnie, na imprezie poznaje mlodszych lub zajetych. god - zdziwilbys sie co sie moze ludziom spodobac ;)

Gość god_is_nowhereeeeee
Bo kobiety wolą doświadczonych facetów w każdej dziedzinie , nie tylko w związkach. Facet ma być silny , ma być podporą. Od faceta można się uczyć , a nie faceta uczyć ;) ciekawa-prze ---> Ja już nie szukam bo to nie ma sensu. Zająłem się sobą , a nie zawracam sobie głowy kobietami. Pewnych etapów w życiu nie da się przeskoczyć , a ja je przegapiłem z własnej winy. Jak gdzieś wychodzę to tylko po to aby ciekawie spędzić czas , a nie kogoś poznać. Miałem także profil na portalu randkowym , ale postanowiłem go usunąć , chociaż pisałem z kilkoma kobietami.

mam podobnie - zastanow sie kogo chcesz spotkac, pomysl gdzie taka osoba moze przebywac i ... zacznij przebywac w tym samym miejscu :) Przyklad - jestes na forum zycie uczuciowe, a nie erotyczne ;)

nikt nie rodzi się doświadczonym wszystkiego można sie nauczyć jak się chce(choć nie zawsze ma się do czegoś predyspozycje ale spróbować można) ale skoro nie szukasz i jest ci z tym dobrze to fajnie.......

Gość ale powiało pesymizmem
Mam 25lat, romans z 23latkiem i 37latkiem za sobą. Buahhh, myślałam że ted drugi to traf w dziesiątke ale niestety nie. Pocieszam się tylko że moje koleżanki- trzy 27latki, wykształcone i ładne dziewczyny też jeszcze są singielkami, choć każda obraca się w innym towarzystwie. Tak, muszę zadbać żeby w miarę szybko poznać dużo facetów bo jak się zajmę tylko studiami a potem pracą to skończę że faceci 30 letni bedą wybierać moje młodsze koleżanki

Gość 2 live 2 die
dopiero teraz powialo pesymizmem :)

Gość mam podobnie.......
hmm kiedys myslalam ze wlasnie imprezy sa takim miejscem. lubilam sie bawic i nie chcialam zadnego smutasa, chcialam kogos kto potrafi swietnie tanczyc, ma wielu znajomych. niestety tam nie udalo sie znalezc nikogo, moze dlatego ze okazalo sie ze wiele osob traktuje takie miejsce na poznanie kogos na jeden raz i tyle, nic trwalego. a teraz to juz nie wiem gdzie szukac