Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poradźcie co robić????

Proszę w Wasze wypowiedzi!!!

Polecane posty

Gość Poradźcie co robić????

Witajcie dziewczyny. Nie wiem czy taki temat już był ale zapytam... Otóż od miesiąca staramy się z mężem o dzidziusia. Ostatni okres miałam 24.09. Powiedzcie mi, czy przy założeniu, że mam regularne cykle (powiem szczerze, że nigdy nie przykładałam uwagi do tego czy są regularne), które trwają ok.30 dni mogę być już w ciąży? Dodam także, że zrobiłam już 3 testy (wiem, wiem, durna jestem) i wszystkie były negatywne:( Mam jednak pewne objawy mogące wskazywać ciążę np. jest mi niedobrze, mam zaparcia, dodatkowo mąż zauważył, że lekko zaokrąglił mi się brzuch (a nie zmieniłam diety ani nie jem niczego nowego czy kalorycznego). W niedziele minął termin spodziewanej miesiączki a po niej ani śladu. Znam swój organizm i wiem kiedy mam mieć okres. Zawsze to czuję. Teraz też tak było-był ból podbrzusza, bolał jajnik i nic... Wczoraj rano robiłam test i też wynik negatywny:( CZY TO DAJE STUPROCENTOWĄ PEWNOŚĆ, ŻE NIE JESTEM W CIĄŻY? Okresu nadal nie mam... Czy warto robić jeszcze jeden test? Ja cały czas łudzę się, że może za wcześnie test zrobiłam... Poradźcie, proszę!!!

Gość nie wytrzymuje juz
z tymi tematami :O Kurwa powinni to od razu usuwac.

Masz chyba na każdym teście napisane żeby w przypadku wyniku negatywnego powtórzyć po dwóch dniach, a pierwszy robić nie wcześniej niż w dniu spodziewanej miesiączki. I najlepiej z porannego moczu. Jeśli nie jesteś pewna czy dobrze je robisz, nie masz rozcieńczonego moczu, miałaś nieregularne cykle itp, zrób test z krwi, w takim czasie będzie już pewny. Poszukaj laboratorium, zapytaj w przychodni o testy na beta HCG. I to daje pewność. Zaokrąglony brzuch 2 tyg. po stosunku to jest wmawianie sobie objawów, ewentualne dziecko ma rozmiary główki od szpilki.

Nie podoba Ci się to nie czytaj! To jest forum publiczne i każdy ma prawo pisać co mu się podoba! Autorko nie przejmuj się tylko czekaj spokojnie:)

Gość nie wytrzymuje juz
[zgłoś do usunięcia]Mamisiolka Nie podoba Ci się to nie czytaj! To jest forum publiczne i każdy ma prawo pisać co mu się podoba! I wlasnie dlatego tepa strzalo pisze co chce!!!! :P:P:P