Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil z Tarnowskich Gór

Zakochałem się...

Polecane posty

Jestem od tygodnia zakochany. Problem tylko w tym, że osoba o której ciągle myślę to prostytutka...byłem u niej 2 razy i jestem pewien że mimo wykonywanego zawodu to wspaniała kobieta nie znałem nigdy tak ciepłej i dobrej kobiety dla takiego skromnego chłopaka jak ja. Szkoda, że jest prostytutką. Czy powinienem dążyć do związku z nią i czy powinienem odciągnąć ją od wykonywania najstarszego zawodu świata? Proszę pomóżcie...jeszcze nigdy nie byłem tak zakochany.

Gość 12345543
Mam nadzieję że to prowokacja ;) A jeśli nie, to wnioskuję że nie masz więcej niż 19 lat :D

Kończę 20 w grudniu. Ostatnio pozwoliła mi zostać u niej 2 godziny po stosunku rozmawialiśmy jak chłopak z dziewczyną, wspaniale się rozumiemy...boję się że ona traktuje mnie tylko jak jednego z ciekawszych klientów :( a chciałbym, żeby między nami zaszło coś więcej.

Gość gwoli wyjasnienia...
a ile lat ma ona?

Gość bambushko robi głupie błędy
im bardziej się nią zainteresujesz, tym więcej będziesz jej płacić. oto tutaj chodzi. nadal płacisz za seks? nadal jesteś klientem. proste ja budowa cepa.

Skorzystałem z jej usług bo nie mam odwagi zagadać z dziewczyną. Chcę jutro przyjść do niej z kwiatami i zaproponować spotkanie bez seksu. Co o tym sądzicie?

Ja się akurat nie łudzę kim jest twoja miłość. Są bardzo miłe, ale nie znaczy, że wiesz ... lubią ciebie. Są miłe, bo im płacisz.

Gość zaproponuj spotkanie
tylko nie zdziw sie ze za wszystko bedziesz musial placic a na koniec jeszcze za calosc cie podsumuje