Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

corii

Ożeniłem się bo byłaś w ciązy a ja chciałem dziecka

Polecane posty

Tak usłyszałam w niedzielę. Mąż po trzyletnim okresie narzeczeństwa nie wyrażal ochoty na slub- różnie między nami bywało. W pewnym momencie zakochał się w innej kobiecie- nie miał z nią romansu, poprostu powiedział, że ją kocha. Wtedy zaszłam w ciązę. Moja rodzina zaczęła nalegać na slub. Ja bardzo chciałam ślubu i byłam pewna, że jeśi go weźmiemy to on zapomni o tamtej kobiecie i ona zniknie Szybkie zaręczyny, cichy ślub, na który nie zaprosił nawet wielu swoich znajomych. Wszstko jak najciszej jak najskromniej jakby się wstydził a stać nas było na wesele o jakim marzyłam. Dziecko miało zmienić wszystko- podczas ciązy bardzo o mnie dbał, ale widziałam, że o ndba raczej o dziecko.. Do niej nie dzwonił, ale ja widziałam, że ona jest ciągle w jego myslach. Co do niej nie próbowała sie z nim kontaktować. Dziecko ma trzy miesiące. Mąż powiedział mi, że on dalej tak nie może. Kocha naszą córeczkę, ale nie kocha mnie. Spytałam go co zamierza robić dalej- on chce rozwodu. Dziewczyna którą ona tak kocha stoi jakby z boku w tym wszystkim. Prosiłam meża, błagałam ale on twierdzi, że nie moze być ze mną tylko z uwagi na dziecko. Kocha inną i kochał ją przez całą ciązę. Kochał ją kiedy przysięgał mnie.

Nienawidzę tej dziewczyny i jego, a zdrugiej strony dałabym wszystko żeby go zatrzymać, nawet zakazać mu odwiedzin. Niech poczuje to co ja.

Gość o moj Boze
jakbym o sobie slyszala..ale ja jestem po 2 stronie bariery..Kopnelam chloptasia

Gość prowokacja, czy jaka cholera?
"Mąż po trzyletnim okresie narzeczeństwa nie wyrażal ochoty na slub" oraz "Szybkie zaręczyny, cichy ślub, na który nie zaprosił nawet wielu swoich znajomych" Nie klei się :-)

Gość Znnka
Czyli spalas z nim wiedzac, ze on kocha inna kobiete? I wyszlas za niego za maz, wiedzac, ze ciebie nie kocha...wybacz, ale nie kumam.

Gość Kaddarka
Nienawidzę tej dziewczyny i jego, a zdrugiej strony dałabym wszystko żeby go zatrzymać, nawet zakazać mu odwiedzin. Niech poczuje to co ja. A za co jej nienawidzisz? I wlasciwie po co chcesz zatrzymac meza? Wiesz, ze cie nie kocha, ze kocha inna kobiete. Po co ci taki facet?