Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa truskawka o smaku mango

CO POLECACIE Z LIDLA????????????????????????

Polecane posty

Godne polecenia są: -płatki podróbki Fitelli Special takie polane jogurtem z suszonymi wiśniami albo, polane czekoladą z suszoną truskwką te lidlowe nazywają się Vitelle (czy jakoś tak) :) pyyyyyyyychaaaaa :D cena:około 3 zł z groszami a, Fitelli u mnie na osiedlu aż 7 zł :O -mleko sery itp Pilos -sery żółte Bluedino -konfitura malinowa nie jest jakaś najtańsza ale,smak nieziemski -chipsy typu nachosy z sosem w słoiczku -cola fresh -woda saguaro -sok pomarańczowy 2l w zielonym kartonie -chleb drwalski mniaaaaaam -ostatnie odkrycie papryka w occie grilowana tzn bez skóry rewelacja -babeczki piankowe z czekoladą na wafelku -batony w dużych pakach typu snickers,twix i bounty tanie a,smak lepszy od orginału -żelki to już legenda -herbaty chyba NordLord Roiboos z vanilią i zielona z vanilią -produkty W5 szczególnie tabletki do zmywarki za śmieszną cene jakość bezkonkurencyjna -papier toaletowy -podpaski i wkładki higieniczne -ser feta -mozarella -ice tea w kartonie 2l :)

Gość djoweht
ja uwielbiam pączki z lidla :D

Gość SznukPukPuk
Anie, która pracuje na kasie w Łabędach :) Ma cudowne stopy :)

hehee a,skąd wiesz jakie ma stopy jak za kasą siedzi? :P:P

Gość bo on siedzi pod kasą

Gość SznukPukPuk
bo ma tak niesamowicie długie paznokcie u nóg, że musi je trzymać na górze bo na dole się nie mieszczą

Gość radeeeeeekkk
bo on zmienia jej pieluche tak jak innym pracownicom

Gość hiphoop
no właśnie, to prawda z tymi pieluchami? wszystkie kasjerki je mają?

Szampan chyba za 9 zł Wiśniówka - likier wiśniowy - 24 zł chyba, pyszności Chleb drwalski 2,5 (w tych lidlach gdzie są piece) Draże takie jak mnmsy po 2,5 Odpowiedniki delicji też chyba 2,5 Konfitura malinowa z wanilią - pyszna! chybaa 5 zł Pesto zielone i czerwone, po 4 zł - boskie Sos pomidorowy do spaghetti Pepper cola - 2 zł energetyki - i te w puszkach i ten z butelce (ok. 2 zł) kiełbaski wiedeńskie z serem - 6 zł sucha karma dla psa - 5 zł (wcina baaardzo) karma w puszkach 1 l za 3,5 (normalnie dla niej psiak wariuje) Formil - płyn do prania (8 zł? coś koło tego) Duża prostokątna pizza za 7 zł deserki budyniowe - 2,5 chyba za 4 odpowiedniki activii - cyba 3 zł placek wieniec straciatell - 5 zł, boski! pieczeń rzymska - 4 zł? Ogólnie wędliny mi nie smakują od nich, ale mięsa są bardzo dobrej jakości :)

Nie wiem :P Chyba kurczak :P Jak otwieram puszkę to mi śmierdzi, a pies się ślini do niej strasznie :o

bo śmierdzi. ja tam się boję swoim kotom takich szajstw dawać, wolę dać więcej, tak samo jak ja sama byle gówna żreć nie będę

Dla mnie ważne że jemu smakuje :) I mi 'gówno' z Lidla też smakuje - nie mam aż tak wysublimowanego podniebienia żeby mówić gówno na wszystko, co nie kupione w almie lub bomi 🖐️

Gość art123
chleb , bułki fitness, łosoś mrożony,czasem owoce

eru chyba nie czytasz ze zrozumieniem :O nie napisalam, ze z lidla wszystko jest gówno, zapytałam tylko co jest w karmie psiej :O założę się, że mięsa raczej niewiele 🖐️

Gość VGUIYGHUBGH
-NACHOSY + DIP SEROWO-PAPRYKOWY -KIEŁBASKI WIEDEŃSKIE -DANIE NA PATELNIE MAKARON PENE ZE SZPINAKIEM I SOSEM SEROWYM Najleeeeeeeepszy :D:D -PĄCZKI Z DZIURKĄ ZA 80gr NIEBOOO W GĘĘĘĘBIEEE !!!