Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robotnik majowy

Nigdy nie jem w pracy!

Polecane posty

Gość Robotnik majowy

Zawsze do pracy ide na czczo, bo rano nigdy nie chce mi się wcześniej wstawać i w ogóle nie chce mi się żryć. W pracy tak samo. Przez całe 8 godzin jestem o suchym żołądku i jak patrze jak ludzie się obżerają na przerwie to dziwie im się że tak chce im się jeść. Dopiero jak zachodzę do domu, położę się odpocząć to dopiero mi zaczyna burczyć w brzuchu choć i tak moge nie jeść do jeszcze przez ok 3godz po pracy. Jak zjem coś podczas pracy to jestem taki zamulony i ciężko mi się ruszać.

Gość Robotnik majowy
I powiem wam jeszcze że kiedyś jak chodziłem do podstawówki i gimnazjum to jeśli nie miałem nic do żarcia ani pieniędzy i jak widziałem jak ktoś coś jadł to mi wtedy tak chciało się jeść a dzisiaj może ktoś sobie schabowego z ziemniaczkami obok mnie wcinać i tak mnie to nie weźmie a dodam jeszcze że wyglądam na takiego co lubi się obżerać po nocach.

Gość Robotnik majowy
jak patrze na nie których ludzi to mam wrażenie że ich jedynym celem w życiu jest się dobrze nażreć :/

Gość Robotnik majowy
nie nie mam żadnych zaburzeń, ja po prostu tak się nauczyłem i tak już zostało ale np jak jestem w domu cały dzień to jem normalnie