Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbacianka

test pozytywny - ciąży brak!

Polecane posty

Gość herbacianka

Jestem załamana. Robiłam 2 testy wyszły 2 grube krechy. Okres spóźniał mi się 2 tygodnie i właściwie dalej go nie mam, a ciąży brak :(:(:( Jest mi smutno, bardzo smutno.

test 2 razy pozytywny a ciąży brak????? ale na jakiej podstawie sądzisz że jej nie ma????

Gość herbacianka
bo powinnam przeciez juz miec duzy brzuch, nie?

Gość kwi@t k@ktusa
też sie zastanawiam? moze ona mysli,ze od razu brzuch rosnie

Gość herbacianka
hcg nie wykazało ciąży, usg nie wykazało pęcherzyka, zero nic, ciąży nie ma 😭

Gość to niedobrze to może

brzuch to tak w okolicach 15-25tc się zaczyna pokazywać :D:D:D do ginekologa leć na wizytę a nie na forum jakieś durne mądrości piszesz :/ a niby kiedy ta @ miała być?

Gość to niedobrze to może
być np. rodzaj nowotworu, który symuluje stan ciąży (hcg), sprawdź to.

Gość kwi@t k@ktusa
jaja sobie robisz

yyy 2 testy wykazały ciążę a hcg nie? dziwne bo test wykazuje jak jest hcg ale może ci się testy pomyliły i to nie ciążowy a owulacyjny zrobiłaś?

Dostałam skierowanie na badania, ale nie wiem czemu one miałyby służyć. Robiłam sobie jakiś rok temu markery nowotworowe. Ale skoro mam skierowanie i zalecenie aby wykonać to muszę to zrobić.

dziwne dziwne ........... naprawde bo jak ktos wyzej juz wspomnial test jest czuly wlasnie na stezenie hcg w moczu

herbacianka jak masz skierowania to rób te badania i tyle :) dla mnit tylko strasznie dziwne że krew hcg nie wykazała a test i to 2 razy tak a przecież on potrzebuje dużo więcej bety niż test z krwii :/ no i tak sobie myślę że jakby to był nowotwór udający ciążę to na badaniu hcg z krwi tez by wyszło że ciąża ale to tylko moje domysły onkologiem ani ginekologiem nie jestem :P a kiedy miał być ten okres bo się nie dowiedziałam

Gość kwi@t k@ktusa
jestes w ciąży

moze wiem ze to glupie ale moze oni pomylili wyniki raczej wymieszaly sie im osoby itp ? no bo jak test 2 razy wskazal ciaze a beta wogole to tu cos nie gra az ciezko uwierzyc

Gość kwi@t k@ktusa
jest jeszcze za wczesnie odczekaj jeszcze dwa tygodnie i zobaczysz ,ze to ciaza- wiem z doswiadczenia

Gość kwi@t k@ktusa
ja też siętak napalałam bo testy mi wychodziły, ale lekarz w rozmowie tel. poradził abym przyszła za miesiąc na badanie bo wtedy bedzie najwiarygodniejszy

czyli @ miałaś dostać 16 dni temu czyli 2 tygodnie do tego dochodzą 2 tygodnie od zapłodnienia czyli na chwilę obecną to by był jakiś 4 tydzień lub 6 od OM:/ na usg nie ma prawa być widoczny zarodek jeszcze a nawet pęcherzyk :P poczekaj kilka dni i powtórz test najlepiej i płytkowy i z krwi i idz ponownie do lekarza najlepiej innego

Gość gość
Witam. Ostatni okres mialam 10 maja , a do tej pory okresu brak. Zrobiłam 2 testy - wyszły pozytywnie , jednak jedyny moj objaw to nabrzmiałe piersi i bol brzucha ,jak przed okresem, lecz ciagnie sie to juz 2 tygodnie . Usłyszałam ze powinnam miec coraz twardszy brzuch na dole ale tak sie nie dzieje . Czy testy sie pomyliły ? pozdrawiam